MónTerrassa
El Consell Esportiu obre el nou curs 19-20 amb novetats
  • CA
Reunió a Terrassa de l'inici de curs del Consell Esportiu Escolar
Reunió a Terrassa de l’inici de curs del Consell Esportiu | CEVO

!--akiadsense-->

Aquest dijous, al Centre Cívic President Macià de Terrassa es va dur a terme la presentació del nou curs del Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa. L’acte va comptar amb la presència de més de 70 centres educactius i d’entitats de la ciutat, així com del president del Consell Esportiu, Dani Nart, i el secretari tècnic de l’entitat, Xavi Dobón, els quals van presentar les novetats en els diferents programes del Consell.

En l’acte es va ressaltar la bona salut de l’esport escolar amb “un creixement continuat” de les participacions, col·locant el Consell Esportiu del Vallès Occiental Terrassa com a un dels més influents a nivell català. Pel que fa al programa dels Jocs Esportius es van destacar les novetats en normatives per a esports individuals i d’equip. En aquest apartat, també es va recalcar la nova col·laboració del CSMA (Centre de Salut Mental d’Adults del Consorci Sanitari de Terrassa) amb el Consell esportiu per a la introducció d’un equip de futbol sala inclusiu dins de les competicions escolars.

També en l’apartat de promoció esportiva es va introduir la col·laboració del Consell Esportiu amb la regidoria de Salut per a incloure el programa d’Esport en Familia i la dinamització dels espais biosaludables de la ciutat per a gent gran, dins del programa Mou-te de l’Ajuntament. Així mateix, es continua apostant per la formació de mestres, monitors i tutors de joc. El periode d’inscripció per a la formació de tutors de joc ja és obert mentre que la formació per a mestres arrenca la propera setmana amb una formació de Gamificació. Les competicions escolars s’inicien el cap de setmana del 19 d’octubre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa