MónTerrassa
El Comitè de Competició desestima la denúncia presentada pel Terrassa FC
  • CA
Moment del partit entre el Terrassa FC i l'Andorra
Moment del partit entre el Terrassa FC i l’Andorra | TFC

!--akiadsense-->

El Terrassa FC va presentar dimecres al vespre un escrit d’al·legacions al Comitè de Competició per impugnar el partit de la primer ronda de la Copa Catalunya disputat dimarts, 6 d’agost, al Camp d’Esports Prada de Moles entre el FC Andorra i el Terrassa FC.

Aquest divendres, s’ha rebut la resposta del Comitè, el qual ha desestimat la denúncia presentada pel club egarenc. En l’escrit de resolució exposa que:

“Efectuada la comprovació corresponent a la base de dades de llicències federatives, es constata que dels sis jugadors que el FC Terrassa al·lega que no disposaven de llicència federativa a favor del FC Andorra, únicament tres d’ells efectivament no constaven inscrits en la data de l’encontre: Francisco Martos, Diego Huesca i Izam Fernández. Pel que fa als jugadors Joan Cervós, Iker Goujon i Ricard Fernández, sí disposaven de llicència activa a favor del FC Andorra, en concret a favor del seu equip B, amb anterioritat a la disputa del partit. Per tant, el FC Andorra compleix amb el requisit d’alineació d’un mínim d’onze jugadors amb llicència activa, i un màxim de quatre jugadors sense llicència activa, que s’estableix a les normes reguladores de la competició”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa