MónTerrassa
Comença la temporada oficial dels Terrassa Reds
  • CA

Comença la temporada oficial dels Terrassa Reds. Dissabte al Carmel (Barcelona) l’equip sènior Femení de Futbol Flag (Modalitat sense contacte) jugarà la primera jornada de Lliga que les enfrontarà amb les Barcelona Pagesos i les Barberà Rookies. L’equip femení es presenta amb una plantilla meitat jugadores veteranes, meitat jugadores molt joves i amb la cessió de la jugadora gironina Neus Pages, un gran reforç per l’equip terrassenc.

Diumenge serà el torn dels dos equips Sub13 i l’equip cadet (aquest últim de modalitat de contacte). Els dos Sub13 jugaran al Camp de Can Boada la primera jornada de Copa Catalana i a les 15 hores l’equip Cadet jugarà a Castell d’Aro també la primera jornada de Copa Catalana de la seva categoria. L’equip cadet porta 2 mesos entrenant intensament sota els ordres del entrenador mexica Alfredo Ruiz amb la intenció de que l’equip sigui competitiu i sobretot que gaudeixin de la seva primera experiència en modalitat de contacte.

Cap de setmana complet de les seccions dels Reds!

Mentrestant l’equip sènior masculí entrenat pel Head Coach mexica Daniel Hernández Verduzco està preparant-se intensament per l’inici de la Lliga Catalana. Aquest inici serà el dissabte 2 de novembre a Barberà contra un dels favorits de la competició, els Barberà Rookies. Aquests dos equips es van enfrontar fa dos anys a la final de la lliga, guanyada pels Terrassencs, i aquesta temporada uns i altres és preparant amb la intenció de guanyar el títol. La setmana que ve s’anunciarà els components de l’equip que lidera el Coach Verduzco.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa