El CN Terrassa de waterpolo debuta amb una golejada contra el CN Sant Feliu

El sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa va debutar amb una golejada contra el CN Sant Feliu (23-6) en la Lliga Divisió d’Honor Masculina RFEN. El conjunt de Dídac Cobacho no va tenir pietat d’un nouvingut a la categoria i va acumular la primera victòria de la temporada. El matx va quedar sentenciat en el primer quart. Els egarencs el van resoldre amb un parcial contundent de 7 a 0 que va deixar els visitants sense capacitat de resposta. Carrillo va anotar el primer en superioritat numèrica al minut i mig de joc. Una altra acció en home de més va permetre Pericas situar el 2 a 0, just abans que De Lera marqués el tercer. Els gols van succeir-se fins al final del període. Prieto, en dues ocasions, Pericas, de nou, i Alarcón, de penal, van completar el parcial. El Sant Feliu va aturar momentàniament la sagnia de la mà de Llorens a l’inici del segon quart. Els de Dídac Cobacho, però, no van ver cap concessió i van encadenar un parcial de 5 a 0 que va enfilar l’electrònic fins al 12 a 1 al descans. Chico, en dues ocasions, De Lera, Rodríguez i Alarcón en van ser els artífexs. A la represa, i atesa la diferència en el marcador, el partit va entrar en una fase de més igualtat. El tercer període es va saldar amb un parcial de 4 a 3. Lucena, de penal, va anotar la segona diana visitant. El CN Terrassa va replicar amb dos gols consecutius de Carrillo i Alarcón.

El Sant Feliu, no obstant, va retallar la distància amb un altre penal transformat per Lucena i una diana de Pugibet. El període, però, va finalitzar amb un parcial local de 2 a 0 per mitjà de Chico, de penal, i de Rodríguez (16-4). En els últims vuit minuts, l’equip de Dídac Cobacho va tornar a prémer l’accelerador, fet que va provocar que la diferència augmentés progressivament. Després que Zurita marqués el 17 a 5 de penal, els egarencs van encadenar un altre 5 a 0 en quatre minuts de joc, amb Alarcón, autor de dues dianes, De Lera, Prieto i Rodríguez com a protagonistes. Chico va tancar la golejada a un minut de la botzina (23-6).