El CN Terrassa tanca la fase regular amb una derrota contra el Sabadell

El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa (CNT) va caure contra l’Astralpool CN Sabadell (8-14) en partit corresponent a la 22a i última jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina. Amb aquest resultat, el conjunt de Dídac Cobacho acaba la temporada regular en quarta posició amb 46 punts i un balanç de quinze victòries, un empat i sis derrotes. Els egarencs disputaran les semifinals del play-off pel títol contra el líder de la fase regular, l’Atlètic-Barceloneta. L’eliminatòria arrencarà dimecres 23 a la piscina Sant Sebastià (20.45h). El segon partit tindrà lloc divendres 25 a l’Àrea Olímpica (20.15h) i el tercer, si fos necessari, se celebraria novament en feu mariner diumenge 27 (12.45h).

El derbi vallesà no va començar bé per als interessos egarencs. Els visitants van avançar-se amb una diana de Banicevic al minut de joc i, després que Alarcón empatés a un, van encadenar un parcial contundent de 0 a 4, obra d’Andión, Bonet i Averka, que va marcar un doblet. El CN Terrassa, no obstant, va reaccionar positivament a aquesta primera estrebada i, entre el final del primer quart i el principi del segon, va restablir l’equilibri.

Un hat trick d’Alarcón i un gol de De Lera van situar l’empat a cinc als dos minuts i mig del segon període. Els de Quim Colet van recuperar el domini ben aviat a través de dues dianes consecutives, amb Veich i Bonet com a protagonistes (5-7). Els dos gols de diferència es van mantenir fins al descans després que Averka contrarestés la diana prèvia de Barroso (6-8).

A la represa, el Sabadell va acabar de decantar la balança al seu favor. Dos gols de sortida de Sanahuja i Bonet van enfilar l’electrònic fins al 6 a 10. Barroso va mirar de reenganxar els terrassencs a la lluita pel triomf, però Bonet, de nou, va aigualir les esperances locals en anotar el 7 a 11 amb què va concloure el tercer període.

En els últims vuit minuts, el conjunt de Quim Colet va sentenciar definitivament el derbi vallesà amb un parcial d’1 a 3. Veich i Averka, en sengles accions en superioritat numèrica, van col·locar el 7 a 13. Els gols de Bertran per part sabadellenca i de Barroso per part egarenca van establir el 8 a 14 final.