MónTerrassa
El CN Terrassa suma setze podis en el VII Trofeu de Patinatge Artístic
  • CA
x
Patinadores del CN Terrassa durant el VII Trofeu de Patinatge Artístic que va organitzar el club | CN TERRASSA

El Club Natació Terrassa va organitzar el cap de setmana passat el VII Trofeu de Patinatge Artístic, una competició que aplegarà 300 patinadors d’11 clubs diferents i que va celebrar-se al Pavelló Municipal de La Maurina. Al marge dels representants locals, van intervenir patinadors del CPA Mollet, del CP Sant Quirze, del CPA Ciutat de Terrassa, del CPA Matadepera, del CPA Tona, del CP Bigues i Riells, del CPA Olesa, del CPA Diadema Corbera, del CP Ametlla del Vallès, del CPA Sant Celoni, del CPA Molins de Rei i del CPA Viladecavalls.

L’esdeveniment, com és habitual, va gaudir d’una magnífica afluència de públic. Els representants locals van obtenir un total de setze podis. En categoria cadet femení, Sonia Onandia va imposar-se, mentre que Diana Vásquez va finalitzar tercera. El club va sumar dos triomfs més de la mà d’Aleix Bou en cadet masculí i Núria Ponce en cadet B. En iniciació A, Abril Tejedor va ser segona, just per davant de la seva companya Edurne Montes. El CN Terrassa també va sumar dues medalles en la categoria benjamí, en la qual Carla Pérez va classificar-se segona i Berta Busqué, tercera.

Completen la llista de podis Martina Sánchez, segona en premini; Luisa Jiménez, segona en juvenil; Laura Lao, tercera en iniciació C menors; Marta Pérez, tercera en iniciació B menors; Natalia Garrido, tercera en certificat -1; Paula Marina, tercera en certificat; Lucía Santillana, tercera en aleví; i Lara Heras, tercera en infantil. Finalment, cal subratllar les quartes posicions de Leire Peña en categoria premini, de Nerea López en iniciació D majors, de Daniela Pérez en iniciació C menors i de Nerea Nevado en cadet, i les cinquenes places de Tanit Barceló en premini, de Martina Gómez en mini, de Sara Lao en iniciació A i de Júlia Busqué en infantil.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa