El CN Terrassa s’endú un punt en un gran derbi vallesà

El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa va empatar a Can Llong contra l’Astralpool CN Sabadell (11-11) en partit corresponent a la dotzena jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina RFEN, la segona de la segona fase. El conjunt de Dídac Cobacho va signar un bon inici i va quallar un matx molt complet en un derbi vallesà que va complir amb les expectatives quant a igualtat i emoció. Amb aquest resultat, els egarencs es mantenen en el segon lloc de la taula amb tretze punts i mantenen el marge de sis respecte al rival comarcal. El CN Terrassa va protagonitzar una arrencada molt prometedora que va reflectir-se en un parcial de 0 a 3 en menys de sis minuts de joc. Barroso, en home de més, va inaugurar el compte només començar.

Mitjan primer quart, Carrillo va marcar el segon poc abans que Barroso batés novament Lorrio. Els locals van reaccionar en el darrer tram de període amb una diana de penal de Cabanas i una altra en superioritat numèrica de Sanahuja (2-3). En el segon quart, el derbi va entrar en una dinàmica d’equilibri màxim, un estira-i-arronsa frenètic. López-Escribano va empatar a tres, però Gutiérrez, en home de més, va tornar a posar per davant els de Dídac Cobacho. L’intercanvi de cops es va repetir, ara amb Cabanas i Prieto com a protagonistes. Poc després, Ubovic va situar l’empat a cinc amb què es va arribar a la pausa. A la represa, més emoció i waterpolo d’alt nivell. Ubovic va tornar a batre Motos i va col·locar el Sabadell amb avantatge per primer cop. Els egarencs, no obstant, van replicar en l’acció següent de la mà de Rodríguez. Dues accions en superioritat, una per equip, culminades en gol per Sanahuja i Barroso van conduir el partit a l’empat a set i a un últim quart apassionant. En els últims vuit minuts, ambdós equips van intentar decantar la balança al seu favor en un duel de molts quirats. Sanahuja va anotar el 8 a 7 només iniciar-se el període, però Chico va empatar mig minut més tard. Cabanas va tornar a avançar el Sabadell de penal i Carrillo va signar la resposta egarenca tot seguit. A tres minuts del final, Sanahuja va apropar novament el Sabadell a la victòria. Però els de Dídac Cobacho van replicar gràcies a l’encert de Rodríguez.

El conjunt de Quim Colet va recuperar la iniciativa amb una diana de López-Escribano a menys de dos minuts del final. Aquesta vegada, el CN Terrassa va trigar una mica més a reaccionar. Però ho va fer. Carrillo, a trenta- dos segons de la botzina, va marcar l’empat a onze final. Ambdós equips van gaudir d’una possessió per desfer l’equilibri, però el marcador ja no es va moure.