MónTerrassa
El CN Terrassa perd el primer partit de la gran final amb el Barceloneta
  • CA
L’afició va acompanyar els jugadors del sènior de waterpolo | CN Terrassa

!--akiadsense-->

El CN Terrassa va perdre aquest dimarts a la piscina de Sant Sebastià contra el CN Atlètic- Barceloneta (7-5) en el primer partit de la final del play-off pel títol de la Lliga Premaat Divisió d’Honor masculina de waterpolo. El conjunt de Dídac Cobacho, impulsat per una afició nombrosa que va omplir un dels fons de la piscina, va quallar un matx esplèndid i va exigir que els mariners hi posessin els cinc sentits per endur-se la victòria. L’equip de Chus Martín podria proclamar-se campió dijous mateix en el segon assalt de la sèrie, que se celebrarà a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica (19.15h). En cas de triomf local, el tercer i definitiu partit tindria lloc novament en feu mariner dissabte 26 (17.30h).

CN Atlètic-Barceloneta: López, Famera, Granados, Munárriz (1), Vrlic (1), Larumbe, Paul, Fernández (1), Tahull (1), Perrone (2), Mallarach (1), Bustos, Linares.

Entrenador: Chus Martín.

CN Terrassa: I. Aguilar, Sanahuja (2), Mora, Freitas, Ó. Aguilar, De la Fuente (2), Sánchez (1), Salvador, Pérez, Galeev, Rodríguez, Pericas, Albacete.

Entrenador: Dídac Cobacho.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa