El CN Terrassa perd contra el poderós ProRecco a la Champions

El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa ha perdut contra el Pro Recco italià (15-5) en partit corresponent a la segona jornada de la fase de grups de la Champions League. El conjunt de Dídac Cobacho no ha pogut fer front a un equip potentíssin dissenyat per endur-se el màxim títol continental enguany. L’equip de Ratko Rudic ha solucionat el compromís per la via ràpida amb una arrencada fulgurant que s’ha materialitzat amb un parcial de 4 a 0. Francesco Di Fulvio, autor de sis dianes, ha esdevingut un autèntic malson per a la defensa egarenca. L’italià, MVP del darrer Campionat del Món celebrat a Gwangju (Corea del Sud) , ha obert el marcador i ha repetit poc després. Dobud i Renzuto han completat el parcial. El CN Terrassa ha aturat momentàniament l’allau de la mà de Bernat Sanahuja, però el Recco ha respost tot seguit per mitjà de Kayes (5-1).

En el segon quart, els italians, una veritable selecció mundial, han seguit ampliant la diferència. Filipovic, al contracop, ha anotat el sisè. Mitjan període, Oriol Rodríguez, en home de més, ha retallat distàncies. No obstant, en el minut i mig previ al descans, el Pro Recco ha encadenat un parcial de 2 a 0, obra de Luongo i Buslje, que ha enfilat l’electrònic fins al 8 a 2. A la represa, els italians no han aixecat el peu de l’accelerador. En poc més de dos minuts, Luongo, des de l’extrem esquerre, i Di Fulvio, al contraatac, han situat un concloent 10 a 2. Els de Dídac Cobacho han aprofitat una situació en superioritat numèrica per anotar el tercer a través d’Agustí Pericas. Di Fulvio, però, ha seguit amb la seva exhibició particular i ha marcat l’onzè.

El tercer període ha acabat amb dues dianes egarenques, obra d’Alberto Barroso i Víctor Gutiérrez, que han rebut resposta per part de l’esquerrà Mandic (12-5). En els últims vuit minuts, el Pro Recco ha certificat una victòria sense pal·liatius amb un parcial de 3 a 0, amb Di Fulvio i Figlioli com a artífexs.