MónTerrassa
El CN Terrassa obté 15 medalles en el VI Trofeu Hirota de karate
  • CA

El CN Terrassa va aconseguir quinze medalles (dues d’or, tres de plata i deu de bronze) en el XVIII Torneig Social – VI Trofeu Hirota de karate que va organitzar ahir diumenge. La competició va aplegar 140 participants d’un total de set clubs. Al marge dels 48 karateques de la casa, van competir representants del Sant Jordi Gym de Terrassa; del Karate Acció Sant Martí i Karate Club Hirota, ambdós de Barcelona; del Gimnàs Marín de Cerdanyola; del Fudoshin Dojo de Girona; i el Montserrat Creus de Sant Quirze del Vallès.

El torneig es va desenvolupar en les modalitats de kata i kumite per equips. El club va penjar-se l’or en kata cadet, mentre que Andrea Blanco va guanyar en kumite open individual femení. Igualment, els karatekes locals van assolir la plata en kata aleví i en kata infantil, mateix èxit que va obtenir Míriam Perea en kumite open individual femení. Finalment, el CN Terrassa va acumular deu medalles de bronze.

Els equips de kata aleví, kata infantil, kata juvenil i kata cadet van pujar al tercer graó del podi. També van sumar una posició de privilegi els dos equips de kumite infantil, els dos equips de kumite juvenil, l’equip de kumite sènior i María Estrella en kumite open femení individual.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa