El CN Terrassa, més a prop de la lligueta de la Champions League
Una imatge del partit del CN Terrassa amb el CSM Digi Oradea
Una imatge del partit del CN Terrassa amb el CSM Digi Oradea | CN Terrassa

El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa ha vençut el CSM Digi Oradea (10-7) en partit d’anada de la tercera fase de la Champions League. Després de tres períodes molt equilibrats, el conjunt de Dídac Cobacho ha signat un últim quart colossal i ha capgirat l’electrònic amb un parcial de 5 a 1. Els egarencs, doncs, comptaran amb una renda de tres gols de cara al partit de tornada, que es disputarà dimecres a Romania a les 18.00, hora catalana.

Els terrassencs han anat clarament de menys a més. Els ha costat entrar en joc, malgrat avançar-se 2 a 0 gràcies a les dianes de Víctor Gutiérrez en home de més i de Ricard Alarcón. Els visitants han reaccionat de seguida i, amb dos gols en el darrer minut del primer període, han restablert l’equilibri. Dragomirescu i Szabo n’han estat els artífexs. En el segon període, la dinàmica no ha variat. El CN Terrassa ha creat ocasions, però s’ha topat amb els pals i amb les bones intervencions de Pijetlovic. Colodrovschi ha avançat els romanesos als tres minuts de joc, avantatge que els de Dorin Costras han mantingut fins al descans després que Inaba contrarestés la diana prèvia de Gutiérrez (3-4).

A la represa, l’Oradea ha obtingut la seva màxima renda per mitjà de Szabo. Tocava reaccionar. I el conjunt de Dídac Cobacho, impulsat per una afició que omplia les graderies, ho ha fet. Un parcial de 2 a 0, amb Fran Sánchez i Óscar Aguilar com a protagonistes, ha situat l’empat a cinc. Els romanesos, no obstant, han recuperat la iniciativa amb una diana de Popoviciu en el tram final del tercer període (5-6).

El CN Terrassa s’ha desbocat en el darrer quart. Tot el desencert de la primera part del matx s’ha convertit en inspiració, fet que s’ha reflectit en un parcial de 5 a 1 que permet somiar de cara a la tornada. Sergi Mora, esplèndid un cop més, ha empatat a sis. L’Oradea ha replicat en una acció en home de més que ha materialitzat Dragomirescu (6-7). Els darrers tres minuts i mig, però, només han tingut un color. Els de Dídac Cobacho, arrauxats i coratjosos, han encadenat un parcial de 4 a 0. Dos gols de Mora, un de Sanahuja i un d’Alarcón a falta d’onze segons de la botzina situen els egarencs una més a prop de la lligueta de la Champions.

CN Terrassa: I. Aguilar, Sanahuja (1), Mora (3), Alarcón (2), Ó. Aguilar (1), Prieto, Sánchez (1), Pericas, Barroso, Gutiérrez (2), Rodríguez, Chico, Segura. Entrenador: Dídac Cobacho.

CSM Digi Oradea: Pijetlovic, V. Georgescu, Inaba (1), Ilisie, Dragomirescu (2), Szabo (2), Popoviciu (1), Kovats, Colodrovschi (1), R. Georgescu, Ferencz, Remes, Gavris. Entrenador: Dorin Costras.

Àrbitres: Levan Berishvili (Geòrgia) i Robert Tiozzo (Croàcia).