MónTerrassa
El CN Terrassa inaugura dos nous pavellons i un mòdul de vestidors
  • CA
Inauguració de les noves instal·lacions esportives
Inauguració de les noves instal·lacions esportives | CN Terrassa

!--akiadsense-->

El Club Natació Terrassa va inaugurar divendres els dos nous pavellons de l’Àrea Olímpica i el nou mòdul de vestidors adjacent, l’obra més destacada del Pla del Millores que va emprendre el 2018, tant en termes econòmics com en termes de transformació i d’increment dels espais esportius per al club i per a la ciutat. L’acte d’estrena dels nous espais va comptar amb la presència de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; del president de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona, Alfredo Vega; així com de representants dels diferents grups municipals, de les federacions catalanes de bàsquet i patinatge i de les empreses constructores.

L’actuació, desenvolupada per l’empresa Baldó i Associats Constructora SL, ha consistit en el tancament perimetral i la pavimentació de les estructures cobertes de les pistes poliesportives que es van construir el 1992. D’aquesta manera, s’han habilitat dos pavellons independents. Un dels dos recintes, amb unes mesures de 60×33 metres, es converteix en l’espai esportiu cobert més gran de la ciutat i funcionarà com a seu fixa de les activitats de la secció de bàsquet. Compta amb tres pistes transversals d’unes mides de 28×15 metres i en dues d’elles s’han instal·lat graderies per donar cabuda als espectadors. El pavelló disposa d’una entrada independent.

El segon recinte cobert, també amb accés propi, té unes mesures de 44×33 metres i estarà destinat a la secció de patinatge, malgrat que també pot acollir activitat d’altres esports. Disposa de graderies per a 200 espectadors i és ampliable en capacitat fins als 500. El projecte s’ha completat amb la realització d’un mòdul de vestidors que connecta aquests dos nous espais coberts per la seva cara nord, obra de l’empresa Micra. El cost global de l’actuació ha estat de 2,5 milions d’euros, dels quals el club n’ha assumit un 70%, i ha comptat amb el suport econòmic de l’Ajuntament de Terrassa i de la Diputació de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa