El CN Terrassa guanya a la Nova Escullera i s’assegura ser segon a la lliga
x
El CN Terrassa de waterpolo masculí s’ha imposat al CN Barcelona Vista | CN TERRASSA

El sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa va derrotar a domicili el CN Barcelona Vista (7-8) en partit corresponent a la vint-i-unena i penúltima jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor. El conjunt de Dídac Cobacho va quallar un matx magnífic i va sumar tres punts que li asseguren el segon lloc de la fase regular de la competició. Cal subratllar que els egarencs han guanyat tots els partits de la segona volta, de manera que acumulen deu victòries consecutives.

Els terrassencs van edificar el triomf en una arrencada impecable. Al minut de joc, Sergi Mora va inaugurar el marcador en clavar un llançament a l’escaire que va picar el travesser abans d’entrar. Tot seguit, Bernat Sanahuja, MVP del partit, va anotar el segon en culminar un contracop. En aquest tram del partit, els de Dídac Cobacho van combinar una gran eficàcia ofensiva amb una defensa intensa que va contenir els atacs cenebistes, que no podien batre un inspirat Iñaki Aguilar ni tan sols en les accions en home de més. En el sisè minut de joc, el CN Terrassa va eixamplar el marge en una jugada en superioritat numèrica que va definir Alberto Barroso des de l’extrem esquerre.

Els locals van estrenar el seu compte quan faltava només un minut i mig per acabar el primer període de la mà de Flores que, ara sí, va convertir en gol una acció en home de més. L’equip de Dídac Cobacho va replicar immediatament per mitjà d’Àlex de la Fuente, que va resoldre des dels dos metres una jugada en superioritat ben trenada. Els cenebistes van retallar distàncies a mig minut del final del quart amb una diana de Davie en home de més.

En el segon període, el ritme anotador va minvar notablement. Malgrat que l’efectivitat ofensiva egarenca va disminuir, el CN Terrassa va marxar al descans amb avantatge en l’electrònic. Valera va apropar una mica més els de Toni Esteller amb un tir sorprenent des de l’extrem esquerre en superioritat. En la jugada següent, Barroso, també en home de més, va tornar a ampliar l’escletxa. A quaranta-dos segons de la pausa, Delgado, el millor dels locals, va marcar el 4 a 5.

A la represa, l’equip de Dídac Cobacho va poder establir una diferència definitiva, però va errar dos penals. Tot i això, va situar-se amb un esperançador 4 a 7 mitjan tercer període. Només començar el quart, Lorrio va aturar un penal llançat per Barroso. Els egarencs, no obstant, van sobreposar-se a la perfecció gràcies a dues fuetades d’un esplèndid Sanahuja, que va protagonitzar un bonic duel de canoners amb Delgado. El golejador cenebista va sortir al rescat del seu equip i va anotar dues dianes consecutives (6-7). A tan sols un minut i mig del final del quart, Lorrio va parar un segon penal, en aquest cas, llançat per Sanahuja.

En l’últim quart, el partit es va acabar d’equilibrar. El Barcelona va demostrar un cop més la seva perillositat en el tram final i, de la mà de l’omnipresent Delgado, va empatar a set a quatre minuts de la conclusió. Sanahuja, però, va emergir novament per decantar la balança a favor dels egarencs amb un tir excel·lent des del lateral dret a menys de dos minuts de la botzina.

Visita del CN Atlètic-Barceloneta

El CN Terrassa rebrà la visita del CN Atlètic-Barceloneta en partit corresponent a la vint-i-dosena i última jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor. El matx se celebrarà el proper dissabte 27 d’abril a les 18.00h.