El CN Terrassa guanya l’Echeyde i suma dues victòries en dos partits de lliga

El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa ha batut aquesta tarda el CN Echeyde amb un resultat de 16 a 8, en partit avançat corresponent a la segona jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina. El conjunt de Dídac Cobacho acumula, doncs, dues victòries en dos partits i se situa líder provisional del campionat.

Els egarencs han començat a edificar el triomf en el primer quart. Barroso, de penal, ha inaugurat el compte només iniciar-se el matx. El madrileny ha repetit tres minuts després en resoldre una acció en superioritat numèrica. Español, el jugador de referència dels canaris, ha retallat distàncies momentàniament, però els de Dídac Cobacho han tancat el quart amb dues dianes més, obra de Flores i De Lera, acabant el quart a 4-1). En els primers compassos del segon període, el CN Terrassa ha incrementat la renda de la mà de Flores i Sánchez. L’Echeyde, no obstant, no ha abaixat els braços i s’ha apropat a tres gols gràcies a un doblet d’Español. En el darrer minut abans del descans, Alarcón ha enfilat l’electrònic fins al 7 a 3.

A la represa, els tenerifencs han continuat mostrant el seu tarannà competitiu. En només un minut de joc, s’han situat a dos gols a través de l’encert de San Martín i Susak. No obstant, la reacció egarenca ha estat contundent. Els de Cobacho han esvaït les esperances visitants amb un parcial de 5 a 0 que ha sentenciat el matx. Barroso, De Lera, Aguilar, Alegre i Sánchez n’han estat els artífexs (12-5). En l’últim quart, el xoc ha anat llanguint. El CN Terrassa ha gestionat l’avantatge adquirit i l’ha pogut augmentar en els minuts finals. Español, qui si no, ha anotat per part canària. Els egarencs han replicat novament amb un parcial concloent, ara de 3 a 0, amb Barroso, Alarcón i Gutiérrez com a protagonistes (15-6). A disset segons de la botzina, Gutiérrez ha tornat a batre Malnero per establir el 16 a 8 definitiu.

El sènior masculí de waterpolo es desplaçarà dijous a París per disputar la segona fase de la Champions League del 8 al 10 d’octubre. El proper partit de lliga dels egarencs, corresponent a la tercera jornada, tindrà lloc el dissabte 16 d’octubre a la piscina del Quadis CN Mataró.

4a jornada del Campionat de Catalunya de Frontennis Preolímpic per Equips

En l’àmbit del frontennis, el CN Terrassa també suma una altra victòria. El Club Natació Terrassa A va derrotar el Frontennis Abrera en la quarta jornada del Campionat de Catalunya de Frontennis Preolímpic per Equips que va celebrar-se el cap de setmana passat. L’equip local va imposar-se per 3 a 0. La parella egarenca formada per Àlex Navarro i Pol Dalmases va superar Javi Vetoret i José Juan Cuesta per 2 sets a 0 (15-6 i 15-9). Xavi Dalmases i Víctor Modenes també van resoldre el seu compromís contra Aitor Tena i Adrià Cano per 2 sets a 0 (15-4 i 15-12). Finalment, Cristian Viñarás i Dani López van vèncer Marc Esteve i Joan Grau per 2 sets a 1 (11-15, 15-4 i 10-3).