El CN Terrassa guanya el derbi contra el CN Sabadell (10-9)
x
La fotografia dels dos equips abans del derbi de waterpolo masculí | CN SABADELL

El sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa va vèncer l’Astralpool CN Sabadell (10-9) en partit corresponent a la vintena i antepenúltima jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor. El conjunt de Dídac Cobacho va oferir, de nou, una imatge molt solvent i va endur-se un derbi que va saber coure a foc lent. Els egarencs estan protagonitzant una segona volta imponent, atès que acumulen nou victòries en els nou darrers partits.

El matx va arrencar amb la igualtat prevista, amb una estira-i-arronsa propi dels compromisos entre ambdós equips enguany. Bernat Sanahuja, que travessa un gran estat de forma, va avançar els locals en batre Mardones en home de més als dos minuts de joc. Després de diverses aturades de mèrit d’Iñaki Aguilar, els de Quim Colet van empatar gràcies a un cop de dits precís de Bustos des de la boia. El Sabadell es va posar per davant poc després en una transició ràpida culminada per López-Escribano des del centre de l’atac. En el darrer minut de quart, els terrassencs van empatar en una acció de superioritat resolta per Barroso des de l’extrem esquerre. El CN Terrassa va obrir una primera escletxa en el segon període. Després que Sergi Cabanas tornés a avançar els visitants, els de Dídac Cobacho van recuperar la iniciativa en el marcador amb un parcial de 2 a 0, obra dels seus referents ofensius, Barroso i Sanahuja. Els locals ja no tornarien a anar per darrere en el marcador. Sergi Cabanas, en home de més, va restablir l’equilibri, però Ricard Alarcón, també en superioritat, va marcar tot seguir el 5 a 4 amb què es va arribar al descans.

A la represa, els egarencs van seguir apropant-se a la victòria. Van eixamplar una mica més la diferència a falta dels darrers vuit minuts. Sanahuja va meravellar de nou amb un llançament llunyà creuat que va sorprendre Mardones. Els visitants, no obstant, van retallar distàncies amb una diana de l’esquerrà Víctor Cabanas. A un minut i mig, una situació en home de més resolta per Sergi Mora des de l’extrem esquerre va col·locar un interessant 7 a 5.

Tot i els intents del Sabadell per capgirar la dinàmica, el CN Terrassa va saber gestionar la renda adquirida. Sergi Cabanas, el millor dels rivals, va aproximar novament el Sabadell. Els de Dídac Cobacho van reaccionar immediatament de la mà de Barroso, que va executar un tir de revers de fantasia des de la línia de cinc metres (8-6). El conjunt de Quim Colet no va abaixar els braços. Va encadenar un parcial de 0 a 2, amb Lynde i Bustos com a artífexs, que va obligar els locals a exhibir la seva millor cara. I els terrassencs no van decebre. Un nou míssil de Sanahuja va situar el 9 a 8 a l’electrònic i, a falta de menys de dos minuts per a la botzina, un penal provocat per un murri Sergi Mora va permetre Barroso col·locar un tranquil·litzador 10 a 8. Carrillo va reduir el marge a vint-i-cinc segons del final. Però el triomf egarenc ja no va perillar.

Visita al CN Barcelona Vista

El CN Terrassa visitarà el CN Barcelona Vista en partit corresponent a la vint-i-unena i penúltima jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor. El matx se celebrarà el dissabte 13 d’abril a les 18.00h a la piscina de la Nova Escullera.