El CN Terrassa goleja el Vallirana en el Torneig de la Represa de la Copa Catalunya

El sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa va superar a domicili el CN Vallirana (2-22) en partit corresponent a la quarta jornada del Torneig de la Represa, nom que ha atorgat la Federació Catalana de Natació a la fase de grups de la Copa Catalunya. El conjunt de Dídac Cobacho no va travessar cap dificultat per golejar un rival de categoria inferior i sumar així el tercer triomf en tres partits. Els dos primers períodes esdevenen concloents respecte a la distància que separa ambdós equips. Els egarencs van encadenar un parcial de 0 a 10 que va deixar sense resposta els de José Manuel Avilés.

El primer quart va concloure amb un parcial de 0 a 4, amb dos gols de Barroso i dos més de la mà de Prieto i Chico. En el segon període, el ritme anotador va incrementar-se encara una mica més. Els de Dídac Cobacho van mantenir la porteria a zero i van enfilar l’electrònic fins al 0 a 10 amb sis gols més, tres de Gutiérrez, un de Pericas, un de Prieto i un altre de Chico. A la represa, el CN Terrassa va seguir fent forat. El Vallirana va marcar els seus dos gols en el tercer quart davant un rival que va encadenar sis dianes més per situar el marcador en un contundent 2 a 16. En els últims vuit minuts, els locals no van poder tornar a perforar la porteria egarenca. Els de Dídac Cobacho van culminar un partit sense història amb un altre parcial de 0 a 6. Dues dianes de Pericas, dues de Rodríguez i dues més de De Lera i Gutiérrez van segellar la golejada.