El CN Terrassa va estrenar la temporada 2019-2020 amb una victòria a domicili contra el CN Sant Andreu (5-16) en partit de quarts de final de la Copa Catalunya Masculina de waterpolo, la primera competició oficial d’enguany. El conjunt de Dídac Cobacho va imposar-se amb molta solvència i va classificar-se així per a la fase final que es desenvoluparà a Tarragona el cap de setmana.

Els egarencs s’enfrontaran dissabte (18.00h) a l’Astralpool CN Sabadell, que va desfer-se del CE Mediterrani (8-5) en quarts, en la segona semifinal. Quadis CN Mataró i CN Atlètic-Barceloneta protagonitzaran la primera semifinal a partir de les 16.30h. Els maresmencs van eliminar el CN Catalunya (13-10), mentre que els mariners van derrotar el CN Barcelona (12-10).

CN Sant Andreu 5 – CN Terrassa 16

CN Sant Andreu: Weiland, Barreda, Gómez, Nieto, Mérida, Tenorio, Paul (4), Montes (1), Echevarría, Gracia, Bofill, Magriñá, Coimbra. Entrenador: Juan Carlos Sánchón.

CN Terrassa: I. Aguilar, Sanahuja (3), Mora, Alarcón (1), Ó. Aguilar (2), Prieto (1), Sánchez (1), Pericas (1), Barroso (3), Gutiérrez (3), Rodríguez (1), Chico, Segura. Entrenador: Dídac Cobacho.

Àrbitres: Teixidó.

Nou comentari