Un CN Terrassa excel·lent planta cara però no pot trencar l’hegemonia marinera
Els egarencs han finalitzat subcampions de Lliga | CN Terrassa

!--akiadsense-->

El CN Terrassa va perdre aquest dijous a casa contra el CN Atlètic-Barceloneta (4-8) en el segon partit de la final del play-off pel títol de la Lliga Premaat Divisió d’Honor masculina de waterpolo. Tal com va succeir dimarts, el conjunt de Dídac Cobacho va protagonitzar una matx molt complet que no li va permetre, però, acabar amb el domini mariner en competicions estatals. L’equip de Chus Martín va decantar la balança amb un parcial de 0 a 3 en el darrer quart que li va proporcionar el seu tretzè títol de lliga consecutiu. Els egarencs, al seu torn, tanquen una campanya extraordinària en la qual han esdevingut l’alternativa més sòlida al Barceloneta en obtenir el subcampionat de Supercopa, de Copa del Rei i de Lliga.

Fitxa tècnica

CN Terrassa: I. Aguilar, Sanahuja (1), Mora (2), Alarcón, Ó. Aguilar, De la Fuente, Sánchez (1), Salvador, Pérez, Galeev, Rodríguez, Pericas, Albacete. Entrenador: Dídac Cobacho.

CN Atlètic-Barceloneta: López, Famera (1), Granados, Munárriz (1), Vrlic (1), Larumbe (2), Paul, Fernández, Tahull (1), Perrone (1), Mallarach, Bustos (1), Linares. Entrenador: Chus Martín.

El primer quart va finalitzar amb un inusual empat a zero. El CN Terrassa va exhibir la fortalesa defensiva habitual i va comptar, un cop més, amb un superb Iñaki Aguilar sota els pals. Els egarencs van avortar tots els intents mariners per inaugurar el marcador, però tampoc no van trobar el camí del gol. La primera diana va arribar només començar el segon període de la mà de Perrone, que va transformar un penal comès per Sanahuja. La reacció local no va trigar. Els de Dídac Cobacho van empatar a un en una acció de superioritat que va culminar Fran Sánchez amb un cop de dits des dels dos metres. Els visitants van tornar a avançar-se una jugada en home de més que va materialitzar Munárriz. A un minut i mig del descans, una fuetada de Bernat Sanahuja va situar l’empat a dos. El Barceloneta va marxar a la pausa amb un avantatge mínim gràcies a un gol de murri de Vrlic (2-3).

A la represa, el CN Terrassa va seguir contenint a la perfecció l’arsenal ofensiu mariner i va comptar amb oportunitats per avançar-se en l’electrònic. Un tir de manual de Sergi Mora al minut de joc va restablir l’equilibri. L’estira-i-arronsa no va seguir ben viu. Tahull va col·locar els mariners per davant en una jugada en superioritat, però Mora, amb un altre llançament estratosfèric, va empatar a quatre. En aquest punt, els de Dídac Cobacho van disposar de dues accions en home de més per situar-se per davant en el marcador, però no ho van aconseguir. En canvi, una transició ràpida va permetre Larumbe anotar el 4 a 5 amb què va acabar el període.

En els últims vuit minuts, l’equip local va acusar la factura física i el fons d’armari i la qualitat individual dels visitants van resultar determinants. El CN Terrassa no va ser capaç d’anotar davant un rival letal que va sentenciar el matx amb un parcial de 0 a 3. Famera va marcar el sisè amb un tir sec des dels cinc metres. Els egarencs van comptar amb una acció en home de més per retallar el marge però no la van convertir. A menys de quatre minuts de la conclusió, un tir exterior de Larumba va esdevenir el punt i final. Poc després, Bustos va marcar el 4 a 8 definitiu, un resultat massa ampli si atenem al que va succeir dins l’aigua.