El CN Terrassa estrena la segona fase amb una victòria treballada contra el Sant Andreu

El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa va derrotar el CN Sant Andreu (15-13) en partit corresponent a l’onzena jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina RFEN, la primera de la segona fase. El conjunt de Dídac Cobacho va haver de treballar de valent per superar un rival que va demostrar per què s’ha classificat per al grup que lluita pel títol. Amb aquest triomf, els egarencs se situen en segon lloc del grup C amb 12 punts, els mateixos que el CN Barcelona i a només del tres del Zodiac CN Atlètic-Barceloneta.

El primer quart va esdevenir un veritable festival ofensiu. Els visitants van avançar-se de seguida de la mà de Bustos en un període que va convertir-se en un estira-i-arronsa amb els andreuencs sempre per davant. Carrillo va igualar per part egarenca. Després que Alarcón empatés a tres, els de Juan Carlos Sanchón van ampliar l’escletxa amb un parcial de 0 a 2, amb Paul i Bofill com a artífexs (3-5). El tècnic local va fer un canvi a la porteria i va fer entrar Iván Sánchez en lloc de Motos per buscar un revulsiu, però el Sant Andreu va acabar el quart amb un gol de marge després que Alegre contrarestés la diana prèvia de Bofill (5-6). En el segon període, el CN Terrassa va poder capgirar l’electrònic. En la primera fase de quart, no obstant, la igualtat es va mantenir. Alarcón va empatar a sis i, dos minuts més tard, De Lera va anotar el 7 a 7. Els andreuencs van prendre novament la iniciativa per mitjà de Paul. En aquest punt, a tres minuts del descans, els de Dídac Cobacho van canviar la dinàmica amb un parcial de 3 a 0 que va esdevenir clau. Alegre va marcar l’empat a vuit en superioritat numèrica i un doblet de Prieto va permetre els egarencs marxar a l’equador amb dos gols de marge (10-8). A la represa, els egarencs van continuar mastegant sorra per treure el partit endavant.

Després que Víctor Gutiérrez fos expulsat per protestar, Bustos va apropar de nou els visitants. Pericas, en home de més, va tornar a incrementar la diferència, però el Sant Andreu va replicar de seguida amb un penal transformat per Paul (11-10). El CN Terrassa va finalitzar el tercer quart amb aquest avantatge mínim després que Montes neutralitzés el gol previ de Barroso (12-11). La incertesa va mantenir-se en l’últim període, més encara quan Bofill va empatar a dotze a cinc minuts de la conclusió. Afortunadament, Barroso va emergir en aquesta fase del matx i, amb dues dianes consecutives, va col·locar un esperançador 14 a 12 a dos minuts del final. El Sant Andreu no va cedir ni un pam i va retallar distàncies en l’acció següent a través de Bustos. Rodríguez, a disset segons de la botzina, va certificar un triomf vital.