El CN Terrassa es classifica pels quarts de final de la Challenger Cup

El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa ha guanyat va guanyar a l’Het Ravijn (16-13) en el segon partit de la Challenger Cup ahir dissabte. El conjunt de Dídac Cobacho es classifica així per als quarts de final d’aquesta competició europea de nova creació, que tindran lloc els dies 25 de gener i 8 de febrer en format d’eliminatòria d’anada i tornada.

Els egarencs han signat una gran arrencada que els ha permès controlar la situació fins al final. En només sis minuts de joc, han encadenat un parcial de 5 a 0, amb un doblet d’un inspirat Delgado i gols d’Alarcón, Sánchez i De Lera. Heitink ha aturat l’allau momentàniament, atès que Sánchez, de nou, ha batut Van As per situar el 6 a 1. Els neerlandesos han tancat el quart amb dues dianes seguides que han escurçat el marge (6-3).

A partir del segon quart, les forces s’han equilibrat però l’Het Ravijn no ha fet perillar en cap moment el triomf local. Delgado i Flores han engrandit de nou el forat (8-3), mentre els neerlandesos, de nou, han aprofitat el tram final de període per no desenganxar-se totalment de la lluita per la victòria. El CN Terrassa ha arribat al descans amb un còmode coixí de tres gols (9-6).

El CN Terrassa gestiona el partit

A la represa, els de Cobacho han continuat gestionant la renda adquirida. Per aigualir les esperances neerlandeses, han encadenat un parcial de sortida de 3 a 0, amb Rodríguez, De Lera i Delgado com a protagonistes (12-6). Els visitants han repetit el patró del segon quart i s’han aproximat lleugerament en els darrers minuts de període gràcies a l’encert de Lars Gottemaker (13-9).

Un resultat concloent

En l’últim quart, la dinàmica no ha variat. Alarcón ha col·locat un concloent 16 a 11 a menys de dos minuts de la conclusió que certificava definitivament la classificació. La reacció neerlandesa només ha servit per estrènyer el resultat final (16-13).