El CN Terrassa bat el CN Mataró i queda tercer a la Copa Catalunya

El CN Terrassa va batre el Quadis CN Mataró (7-11) en el partit pel tercer i quart lloc de la Copa Catalunya Masculina de waterpolo que va celebrar-se ahir a Tarragona. El conjunt de Dídac Cobacho va encadenar un parcial contundent d’1 a 5 en el segon període que va posar el matx coll avall. El primer període va esdevenir un intercanvi de cops. Codina va avançar els maresmencs en aprofitar una acció en superioritat numèrica. Poc després, els de Beto Fernández van ampliar el forat amb una diana de Yáñez de penal.

Els egarencs van reaccionar de seguida i, de la mà, de Pericas i Sanahuja, van equilibrar el marcador (2-2). En el segon quart, el CN Terrassa va protagonitzar una estrebada que seria definitiva. Gutiérrez i Alarcón van situar el 2 a 4 als tres minuts de període. El Mataró va replicar per mitjà de De Freitas en home de més. Els de Dídac Cobacho, no obstant, van prémer l’accelerador just abans del descans i van encadenar un parcial de 0 a 3 que va enfilar l’electrònic fins al 3 a 7. Barroso, en dues ocasions, i Gutiérrez en van ser els artífexs. A la represa, els terrassencs van incrementar la renda. Barroso i Sánchez van ampliar la diferència fins als sis gols (3-9).

Els de Beto Fernández van replicar tímidament amb una diana de Corbalán en home de més. En els últims vuit minuts, el matx va anar llanguint. Barbena va retallar distàncies, però els egarencs van respondre amb un parcial de 0 a 2, obra de Barroso i Gutiérrez (5-11). En els instants finals, el Mataró va maquillar el resultat amb dianes de Yáñez i Barbena.