Club Voleibol Terrassa estrena temporada amb victòria per 3-1
Club Voleibol Terrassa
Club Voleibol Terrassa | CVT

El senior masculí del Club Voleibol Terrassa inaugurava la temporada 20/21 al pavello municipal de la Maurina. El primer partit del grup A de la segona divisió catalana enfrontava als terrassenc contra l’equip de Jaume Balmes de Barcelona. Els de Terrassa amb un planter molt renovat respecte la temporada passada i l’incorporació de Requena i Garcia com ha tècnics van sortir al primer set amb moltes ganes després de mesos sense competir i amb un joc ordenat des-de la recepció i bones ratxes des-de la Línea de servei van aconseguir endur-se el set amb un parcial de 25-17.

El segon set va caure de cara de l’equip rival que va sapiguer ordenar millor les seves lineas mentres que els locals amb alguns canvis respecte de la rotació inicial no van acabar de sentir-se còmodes i van cedir el set per 20-25. El tercer i cuart set van seguir un ritme de joc mol semblant on els dos equips van oferir un bon nivell d’atac i poques rotacions a la banqueta. Els dos últims sets caurien al marcador local amb parcials de 25-23 i 25-19. Bones sensacions en un inici de temporada marcat per les noves normes de seguretat però amb un equip que te moltes ganes de competir i continuar creixent. El proper diumenge l’equip es desplaça a Avinyó per afrontar com a visitant la segona jornada de la lliga.