El Club Egara goleja i es classifica per les semifinals de la EHL Cup

Gran victòria del Club Egara que li dona el passi a la semifinal de la EHL Cup. Els terrassencs han golejat el Post SV per 1 a 8 en un partit que ha fet vibrar de valent els aficionats al Pla del Bon Aire. Els amfitrions passen ronda i se les hauran contra el guanyador del partit entre el HC Rotterdam i el The Three Rock Rovers. El partit de semifinals es podrà veure aquest diumenge, a les 12 hores.

Els ratllats n’han tingut prou amb tres minuts per deixar el partit encarrilat. Marc Recasens, per partida doble, des del penal córner, perforava la porteria austríaca (minut 2 i 3). Malgrat aquest avantatge, els de Ramon Sala no han abaixat el ritme i han volgut fer la ferida més gran. No obstant, encara en el període inicial, ha estat el Post qui retallaria distàncies. Ho ha fet Peter Kaltenböck des del punt de penal (minut 14). Al segon quart, els blanc-i-blaus han tornat a mostrar la seva millor versió. D’un dels penals córner, l’àrbitre ha acabat senyalant un stroke. Xavi Gispert no ho ha desaprofitat per posar l’1 a 3. Dos minuts després, un brillant servei de Xavi Aguilar el recollia Lluís Mercadé per establir l’1 a 4 (Minut 20). Una renda que hauria pogut ampliar-se amb diverses ocasions més pels terrassencs.

A la represa, els de Terrassa van continuar tenint el domini. Martí Soler rematava amb encert per pujar el cinquè al marcador, i poc després, Álex Gil materialitzava un nou penal córner per deixar l’electrònic en 1 a 6. Era el minut 42. Els darrers quinze minuts, ja amb la victòria a la butxaca, el Club Egara ha confirmat la seva superioritat i ha tancat l’enfrontament amb un gran gol de Gispert i un vuitè per part d’Ignasi Prat (minut 50).