MónTerrassa
El Club Egara – Fupar, campió de La Copa Hockey+

Gran triomf del Club Egara – Fupar en el Torneig La Copa Hockey+ que va celebrar-se aquest cap de setmana a les instal·lacions del Real Club de Polo de Barcelona. L’equip es va proclamar campió en la categoria “Nivell iniciació”, en la quarta edició d’aquesta competició. El torneig es va dur a terme de manera paral·lela a la celebració de les copes del Rei i de la Reina Iberdrola 2021, en les quals es va imposar l’Atlètic Terrassa i el Club de Campo. Els terrassencs van quedar primers imposant-se en la lligueta als equips del RC Polo Barcelona i del Club de Campo.

A més, Terrassa també pot celebrar una segona medalla en aquesta competició, ja que l’Atlètic Terrassa – Fupar va quedar en segona posició a la categoria “Nivell Top”, només per darrere del FC Barcelona. En tercera posició va quedar la FH Comunidad Valenciana. A més d’aquestes dues categories, també hi havia un altre grup, el “Medium”, en el qual es va proclamar campió el Catalònia, seguit del Barça Paideia i el Junior – Catalonia Fundació Creativa.

El lliurament de distincions va tenir lloc el dissabte, 13 de novembre, un cop finalitzada la competició. Hi van assistir representants de la Real Federació Espanyola d’Hoquei, amb el seu president Santiago Deó; el president de la Federació Catalana d’Hockey, Xavi Adell; el president de la secció d’hoquei del Real Club de Polo de Barcelona (amfitrió de la competició), José María Batista, o responsables de la junta directiva de la RFEH, a més d’altres vocals de la federació catalana i del club.

Aquests són les classificacions dels tres grups presents a la competició:

NIVELL TOP:
1 FCB
2 ATHC – Heura
3 FH Comunidad Valenciana

NIVELL MEDIUM:
1 Catalònia
2 Barça Paideia
3 Junior – Catalonia Fundació Creativa

NIVELL INICIACIÓ:
1 Club Egara – Fupar
2 RC Polo Barcelona
3 Club de Campo

L’equip de l’ATHC – Heura que es va proclamar subcampió del torneig Copa Hockey+ | ATHC

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa