MónTerrassa
El Club Deportiu Terrassa Hockey, guardonat amb el Trofeu Mercedes Cobacho
  • CA

La Junta Directiva de la Real Federació Espanyola de Hockey ha guardonat a l’equip de Divisió d’Honor Femení del Club Deportiu Terrassa Hockey amb el Trofeu Mercedes Corbacho. Així ho va decidir la Federació en la seva darrera reunió on debat les cencessions de les distincions que atorga anualment.

El Trofeu Mercedes Corbacho reconeix al conjunt de Les Pedritxes com l’equip femení amb més fair play de la temporada 2020-21. És a dir, es tracta d’un premi que vol posar en valor el joc net, el comportament honest i correcte de les atletes davant dels seus oponents, àrbitres i assistents. D’aquesta manera, el premi reconeix que les atletes posin en primer lloc el gust de competir d’una manera correcte i gaudint del partit i l’esport per sobre de l’ambició de la victòria.

poner en primer lugar el gusto de competir limpiamente y disfrutar el deporte por encima de la ambición de victoria.
La distinció serà entregada en el sopar de Gala del Hockey Espanyol que se celebrarà divendres 12 de novembre al Real Club de Polo de Barcelona, coincidint amb la disputa de la Copa de S.M. el Rei i la Reina.

Més premis Mercedes Corbacho per Terrassa

Aquesta no és la primera vegada que un club de hockey terrassenc rep el Trofeu Mercedes Corbacho. Fa dos anys, el mes de març de 2019, la Junta Directiva de la Real Federación Española de Hockey vapremiar a l’Atlètic Terrassa Hockey Cub amb aquest mateix premi, el Trofeu Mercedes Corbacho, gràcies a la seva conducta esportiva al llarg de la temporada dels anys 2017-18, que és l’equivalent al fair play. Aquell mes, l’organisme del hockey estatal també va distingir al soci de club Josep Maria Pallarès amb una Insígnia d’Or, considerant la seva dilatada trajectòria esportiva al servei de l’esport com a president de la secció de l’Atlètic durant la dècada dels 90 i per la seva col·laboració en tots els esdeveniments internacionals organitzats pel Club.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa