MónTerrassa
Cloenda de la Lliga BBVA Hockey+
  • CA

Aquest diumenge ha finalitzat 5a Lliga BBVA Hockey+, la primera competició regular a nivell de Catalunya entre equips de hockey herba formats per persones amb discapacitat, amb la celebració de la cloenda, que enguany ha tingut lloc al Club Egara, i que ha comptat amb la participació de 9 equips. Durant la cloenda s’han jugat un total de 5 partits arbitrats, finalitzant amb aquesta jornada tots els partits de la Lliga i resultant invicte l’equip de l’Atlètic Heura Negre i el Catalonia, respectivament a cadascun dels grups. Una vegada acabada la competició s’ha portat a terme la tradicional desfilada, on cada equip ha lluït l’escut del seu club.

Tots els jugadors i les jugadores han rebut la seva medalla i, a diferència de les passades temporades, els equips també han rebut una placa en reconeixement de la seva participació per celebrar el retorn als camps després d’aturar la lliga durant la pandèmia. A l’acte de cloenda hi ha assistit el president de la Federació Catalana de Hockey, Xavier Adell, el representant del BBVA, Carles Soteres, el regidor d’esports de l’Ajuntament de Terrassa, Miguel Angel Moreno i la regidora d’Accessibilitat, Salut, Capacitats diverses i Gent Gran, Mònica Polo, els presidents dels clubs de Hockey, directors d’entitats i d’escoles especials, representant de la RFEH i de la Federació Europea de Hockey.

Aquesta temporada, els jugadors i jugadores de la lliga han rebut la donació de calçat esportiu de la marca Munich, així com proteccions per a tots els porters, gràcies a la col·laboració i aportació de la Fundació Alex, de la qual també va assistir Gabriel Masfurroll en representació. També s’ha comptat amb el suport d’un grup de voluntaris del club Egara i un equip de “mamis” que han jugat un partit contra l’equip de l’Atlètic Heura Negre, a més de col·laborar en diferents activitats.

Els clubs que aquesta temporada tenen equips a la categoria de Hockey+ i que han competit a la Lliga BBVA Hockey+ són: Club Egara, Atlètic Terrassa, CD Terrassa, Junior, Barça, Catalonia Hockey Club i Iluro Hockey Club. En la Lliga BBVA Hockey+ han participat els Centres Especials de Treball, Centre Ocupacionals de diferents fundacions i Escoles d’Educació Especial juntament amb els principals clubs catalans. La Lliga BBVA Hockey + està organitzada per la Federació Catalana de Hockey i LaFACT Fupar, i compta amb el suport de BBVA.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa