Claudia Villalba, bronze al torneig Gymnix de Montreal
Claudia villalba, bronze al torneig Gymnix de Montreal
Claudia villalba, bronze al torneig Gymnix de Montreal | G.T.

Aquest cap de setmana la gimnasta terrassenca Claudia Villalba ha participat com a integrant de la selecció espanyola de gimnàstica artística en la 29ª edició del torneig internacional Gymnix a la ciutat de Montreal, on ha dut a terme una molt bona actuació. En la jornada de dissabte, Villalba va aconseguir la classificació per a la final de l’aparell de salt, i va finalitzar en la 13ª posició de la classificació general.

La confirmació de la bona actuació de dissabte la va tenir el diumenge, en la final de salt, en la qual va obtenir la medalla de bronze, amb una puntuació de 12,583 punts, essent aquest un dels aparells en que més destaca. Villalba competeix aquest 2020 ja en la categoria sénior, després de la seva brillant trajectòria com a júnior els dos darrers anys, en la qual té l’objectiu de consolidar-se com una de les millors gimnastes de l’estat, tot i la seva joventut Us adjunto algunes fotografies del torneig, per si considereu adient fer-ne la publicació