Clara victòria del sènior femení de voleibol del CN Terrassa a Igualada

Les sèniors femenines de voleibol del Club Natació Terrassa van vèncer l’Igualada Vòlei Club amb una clara victòria per 0 a 3, el passat dissabte, a casa de les igualadines en la quarta jornada de segona catalana. Després de la derrota de la setmana anterior, les terrassenques necessitaven aquesta victòria per continuar enganxades al capdavant del grup.

Les jugadores del conjunt egarenc es trobaven davant d’un Igualada molt centrat que no va posar les coses fàcils al conjunt vermell. Ja en el primer set, les locals marcaven el ritme de joc amb una molt bona actitud defensiva. Les de Terrassa van respondre amb una actitud seriosa, i van haver d’esforçar-se en la distribució del joc per a poder trobar el camí del punt amb el seu atac.

Les terrassenques contraataquen

En el segon set, les egarenques es tornaven més conservadores en l’atac i el servei. D’aquesta manera, el conjunt local posava contra les cordes el club, tot i que en els últims compassos del set, els bons serveis i l’actitud en defensa, feia que remuntessin el set i el guanyessin per la mínima.

El canvi, en el tercer set va ser més evident amb una aposta molt més arriscada en el servei i en l’atac, les de Dobón i Requena, tornaven al camí del domini dels tempos del joc, amb un servei molt més contundent que tàctic, posant en complicacions la recepció local i no permetent el joc fluid amb el que el contraatac del Terrassa es tornava molt més contundent.

El CN Terrassa es manté en segon lloc

Amb aquesta victòria, les del CN Terrassa es mantenen en segona posició rere el Sant Esteve. La pròxima cita serà el dia 6 de novembre a l’Àrea Olímpica on rebran el Sant Cugat C, 3r del grup i contra qui hauran de lluitar per a seguir en les primeres posicions de grup.

Resultat del partit: Igualada Vòlei Club 0-3 Club Natació Terrassa (21-25/24-26/19-25)