Cinc podis de l’Escola Ciclisme Vallès als campionats de Catalunya

L‘Escola de Ciclisme Vallès va disputar aquest passat diumenge els campionats de Catalunya infantils de ruta i cronogimkana a Terrassa, amb un total de 23 corredors. L’equip terrassenc va realitzar una molt bona actuació, amb cinc podis i aconseguint 2 Campionats de Catalunya. En prebenjamins l’Aniol va aconseguir la 3a posició, acompanyat per Enzo 6è i Àlex 7è. A la categoria benjamí, 2a posició i subcampiona Paula Rebollo i 9è Martí Tudó. En principiants, es va proclamar Campió de Catalunya Martí Hueso, acompanyat a la segona posició per l’Hugo Guardia. 18è Max Ballesteros, 19è Denís Camero, 24è Arnau Rebollo i 26è Isaac Davila. En la categoria aleví, 4a posició per Mario Aranda, 6è Albert Fort, 10è Enric Tudó, 24è Jan Rueda, 26è Héctor Gonzalez, 34è Laura del Pino i 37è Guiu Fernández. En la màxima categoria, Marcos González aconseguia la 32a posició i Aitor Rueda la 47a.

En el Campionat de Catalunya de Cronogimkana, en la categoria aleví, van participar 6 corredors de l’Escola, aconseguint la primera posició Jan Rueda, convertint-se en el nou Campió. Albert Fort 7è, Enric Tudó 8è, Guiu Fernández 10è i Mario Aranda 13è. En la categoria femenina, la Laura del Pino aconseguia la 4a posició. En la categoria Infantil l’únic representant de l’Escola va ser l’Aitor Rueda que va fer una molt bona actuació i per 1 segon es va quedar fora del pòdium, aconseguint una meritòria 4a posició.