MónTerrassa
El ciclisme es fa un lloc en els Jocs Esportius Escolars
  • CA

Al mes d’octubre arrenca una nova temporada dels Jocs Esportius Escolars organitzats pel Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa, una cita esportiva que en els darrers anys ha tingut cada vegada més participants. La novetat més destacada és l’aparició d’una nova lliga escolar de ciclisme, organitzada per l’Escola de Ciclisme Vallès, Terrassa Club Ciclisme i la col·laboració de la Federació Catalana de Ciclisme.

Podran participar tots els nens i nenes de Terrassa, Rubí, Sant Cugat, Viladecavalls, Vacarisses, Ullastrell, Rellinars, Castellbisbal i Matadepera. Aquests Jocs Esportius Escolars de Ciclisme estan pensats i organitzats principalment pels nois i noies a nivell escolar perquè també coneguin els encants especials del ciclisme i de manera especial del BTT. Per les entitats organitzadores, el més important és aconseguir la màxima participació d’esportistes sense tenir en compte les seves condicions físiques o tècniques, i que gaudeixin sempre d’unes activitats confeccionades amb criteris lúdics i formatius.

La lliga escolar consisteix en diferents trobades de ciclisme en les que els/les nens/es poden gaudir de la conducció de la bicicleta realitzant un circuit d’habilitats i voltes al circuit sense classificació. Aquesta lliga constarà de 4 jornades i se celebraran al Circuit Municipal de Ciclisme de Terrassa en horari de tarda per afavorir la participació d’esportistes que el dissabte al matí practiquin altres esports.

CALENDARI:

1a Jornada: Dissabte 26 d’octubre de 2019, a les 16h

2a Jornada: Dissabte 23 de novembre de 2019, a les 16h

3a Jornada: Dissabte 14 de desembre de 2019, a les 16h

4a Jornada: Dissabte 25 de gener de 2020, a les 16h

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa