MónTerrassa
CFS Isur Ciutat de Terrassa fitxa Toni Torres com a entrenador
  • CA
Toni Torres, nou entrenador del primer equip | CFS Isur Ciutat de Terrassa

!--akiadsense-->

Toni Torres serà el nou entrenador del primer equip de l’ISUR Ciutat de Terrassa, que la propera temporada s’estrena a la categoria de bronze de Futbol Sala Nacional. Després del gran treball de l’anterior tècnic, part important en la consecució de l’ascens, des de la Direcció del Club han apostat per l’experiència d’un tècnic coneixedor de la categoria i amb la titulació requerida per dirigir-la.

Torres és Tècnic Esportiu Superior i Entrenador Nacional de Futbol Sala Nivell 3 Acadèmic i Entrenador Nacional de Futbol Sala Nivell 3 Federatiu UEFA Pro. Després de dirigir les temporades anteriors al CCR Castelldefels amb qui es va proclamar campió i subcampió de lliga disputant Play Offs d’ascens a Segona A, a més de Final Four de Copa Catalunya i Copa del Rei, també ha estat la temporada passada realitzant les funciones de Director Esportiu del Futbol Sala Castelldefels i entrenador formador de base en el mateix Club.

Torres aposta pel projecte d’Isur amb una il·lusió màxima en aconseguir els objectius marcats a curt i llarg termini, també seguirà realitzant les mateixes funcions en el Futbol Sala Castelldefels i assessorà al Club en temes logístics i funcionals en el dia a dia de la entitat a la vegada que farà totes les funcions d’entrenador amb la primera plantilla.

Toni Torres ha exlicat que “vinc a Isur amb la confiança i la il·lusió de començar un projecte molt maco i llarg, per al qual no ens proposem objectius però pel que si volem deixar instal·lats uns bons ciments que suportin tot el que puguem guanyar, bo i dolent, en un futur no molt llunyà”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa