MónTerrassa
El CD Terrassa es penja la medalla de bronze a la Copa de la Reina
  • CA
Les jugadores del CD Terrassa Hockey a la Copa de la Reina Iberdrola
Les jugadores del CD Terrassa Hockey a la Copa de la Reina Iberdrola | CD Terrassa

!--akiadsense-->

El CD Terrassa s’ha penjat la medalla de bronze de la Copa de la Reina IBERDROLA, en derrotar en la tanda de shoot outs al Club Egara (0-0/2-0), en la trobada per la tercera plaça que obria la matinal del diumenge a Beteró.

Un partit que va arrencar amb oportunitat per a les vermelles. Un primer penal córner, executat sense conseqüències, deslligava les hostilitats en aquest capítol. Malgrat que la trobada es va mantenir igualada, un nou llançament clar, de les de Carles Ullés, va poder trencar l’equilibri inicial. Però la figura de Mariona Girabent; brillant durant tota la competició, impedia que perforessin la seva porteria. Malgrat els intents de generar perill de les d’Albert Massaguer, les de Matadepera impedien que s’acostessin. Així va continuar el segon quart, que llevat d’un nou penal per a les de Carles Ullés -una altra vegada tret amb encert per l’omnipresent Mariona Girabent-, les oportunitats van brillar per la seva absència.

Fins a superar l’equador del partit es va mantenir la mateixa tònica. Seria en el parcial definitiu, quan les de Massaguer portarien el partit al penal. Desviat per la defensa, les de Matadepera, en els segons finals i també des del penal, van poder evitar els shoot outs, però una altra vegada la colossal Mariona Girabent, treia amb encert, portant la resolució de l’eliminatòria a aquesta sort. En les penes màximes, la portera Maia Pustilnik, sota pals, i els punts de Clara Ycart i Estel Forte, atorgaven la tercera de les medalles en joc al CD Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa