MónTerrassa
El CD Terrassa de DHB clou la primera volta com a líder
  • CA

Gran primera volta de l’equip de Divisió d’Honor B Masculina del CD Terrassa Hockey que acaba líder en solitari. L’equip de Matadepera va tancar aquest cap de setmana la jornada, en un partit que li quedava pendent, amb una victòria davant del Catalònia, per 2 a 4, i amb els tres nous punts, clou la fase inicial de la competició en primera posició. La competició es reprendrà els dies 5 i 6 de gener.

L’encert de Marc Valls va col·locar per davant els locals en el marcador. Una acció que, tanmateix, va tenir la seva rèplica, abans d’arribar el descans, amb una magnífica remuntada i posant l’1 a 3 per als terrassencs. Van ser dos gols d’Eduard De Ignacio-Simó i un altre del seu germà Isaac, que encarrilaven el posterior triomf. La bona dinàmica es va mantenir a la represa, quan Marc Lara va estrenar-se en el partit i va col·locar el 1 a 4, que ja semblava inabastable per al Catalònia. I així va ser. Malgrat que els de César Esteban van poder retallar distàncies a través de l’estic de Gonzalo Sánchez, això no va impedir que la victòria viatgés fins a Les Pedritxes.

El conjunt dirigit per Carlos García Cuenca acumula un total de 25 punts. Just al seu darrere hi ha RH Privé Benalmádena i UD Taburiente, els dos amb un total de 23 punts. Ja més enrere, Giner de los Ríos amb 20 i Egara 1935 amb 19 punts, ocupant la quarta i cinquena posició, respectivament. Pel que fa a la classificació de màxims golejadors, al capdavant s’hi troba l’estrella del Bedalmádena, Jerome Dekeyser, amb 12 gols anotats. Després del belga hi ha, amb dos gols cadascun, Marc Ganly, de la UD Taburiente; i Alan Andino, de l’Altético San Sebastián.

El CD Terrassa Hockey se les haurà UD Taburiente (dia 5 a les 11.30h) mentre que l’Egara 1935 li tocarà rebre el Catalònia (dia 5 a les 15h) i el Línia 22 -actualment en desena posició- s’enfrontarà a Pedralbes (dia 5 a les 15h).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa