MónTerrassa
El CD Terrassa Hockey, campió de la Divisió d’Honor B
  • CA

El CD Terrassa Hockey s’ha proclamat aquest cap de setmana campió de la Divisió d’Honor B masculina. Els egarencs han aconseguit el títol després de sumar un punt en el partit a domicili contra el Línia 22 (1-1). L’empat entre l’Atlético San Sebastián i la UD Taburiente (3 a 3), ha estat suficient perquè els vermells puguin alçar el trofeu. D’aquesta manera, l’any vinent, Terrassa tornarà a tenir 3 equips a la màxima categoria, amb Atlètic Terrassa i Club Egara.

Ha estat la culminació d’una temporada perfecte per al CD Terrassa, ja que a més d’aquest títol aconsegueix, potser fins i tot, una cosa més important: l’ascens a la màxima categoria d’hoquei estatal. D’aquesta manera, torna a la Divisió d’Honor A de la millor manera. A més, no ha estat l’únic títol aconseguit enguany. Cal recordar que també s’han endut el trofeu del Campionat de Catalunya de DHMB. En el rànquing pel pichichi, els de les Pedritxes han aconseguit col·locar-hi Eduard De Ignacio-Simó, que amb 16 dianes, ocupa la quarta posició. Jerome Stephan Dekeyser, del Privé, amb 23 gols, sembla que ja té el trofeu a les mans.

Encara queda una jornada per finalitzar la competició. El Terrassa clourà a casa davant l’Egara 1935, on espera poder mantenir la bona ratxa aconseguida sense cap partit perdut (14 guanyats i 7 empats). La segona posició ja és segura per al UD Taburiente, que es van beneficiar de l’empat produït al Pla del Bon Aire entre l’Egara i el Vallès Esportiu (2 a 2), i que deixa als ratllats en tercera posició. Per la seva banda, el filial de l’Atlètic és cinquè, tot i que pot aspirar encara a pujar una posició més si en la darrera jornada s’imposa al Línia 22, i el RH Privé Benalmádena es queda sense sumar amb el Taburiente.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa