MónTerrassa
CD Terrassa i Atlètic s’enduen la primera victòria a la Liga Iberdrola
  • CA
Victòria de l'Atlètic Terrassa
Victòria de l’Atlètic Terrassa | Jordi Gesti

!--akiadsense-->

Jornada força positiva per als equips de Terrassa amb dues victòries i una derrota. Atlètic i CD Terrassa van imposar-se en els seus respectius duels. Per la seva banda, l’Egara va caure de la manera més cruel en el seu enfrontament a la Liga Iberdrola.

ATLÈTIC TERRASSA (2) UD TABURIENTE (1)

Primer triomf i primers punts de la temporada per a l’Atlètic Terrassa. Les egarenques van superar per la mínima al Taburiente en un partit disputat a Can Salas. El tanteig inicial va acabar amb les de Jordi Flo prenent les regnes. Tanmateix, van ser les d’Eugeni Paulón qui a través d’un penal córner estratpegic van obrir la llauna. Va ser Giuliana Ruggieri. Just abans del xiulet de la fi de la primera meitat, Cristina Escudé retornava a l’empat des del penal. Elena Martínez, en un u contra u contra la portera grancanària no perdonava i posava el 2 a 1 final. Gran actuació de la portera Jessica Bucharan que va impedir que les visitants poguessin endur-se algun punt.

CD TERRASSA (2) RC JOLASETA (1)

Primera victòria de la temporada per al CD Terrassa en el seu partit a Les Pedritxes contra el Josaleta. Júlia Pons -nomenada millor jugadora del partit- obria aviat el marcador per les locals gràcies a acabar una gran jugada de penal córner treta de la pissarra de Carles Ullés. L’avantatge es va eixamplar de l’stick d’Estel Forte que perforava la porteria basca. Sofia Gandarias va reduir les diferències encara amb molts minuts per davant. Els dos darrers quarts però no es van veure més gols i el marcador va acabar assenyalant la victòria per les egarenques.

CLUB EGARA (1) RC POLO (2)

Un gol de Flor Amundson Teves, a dos minuts pel final del partit va donar la victòria i els tres punts al RC Polo davant del Club Egara, al Pla del Bon Aire. L’enfrontament va ser molt disputat. Les primeres a avançar-se en el marcador van ser les barcelonines. Ho feien gràcies a Nora Bruinsma. El gol es va mantenir en solitari fins al darrer tram. Marta Fuentes va ser l’encarregada de retornar l’empat al marcador. Però quan semblava que ja no hi havia temps per res més, la davantera madrilenya va donar el triomf a les de Fabri Demarchi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa