MónTerrassa
El CB Sant Pere de Terrassa acollirà els entrenaments de Fupar
Foto de família del membres de Fupar amb el CB Sant Pere
Foto de família del membres de Fupar amb el CB Sant Pere | CB Sant Pere

!--akiadsense-->

Durant la temporada 2017-2018, el Club de Bàsquet Sant Pere seguirà cedint les seves instal·lacions per les activitats d’entrenament esportiu de la Fundació President Amat Roumens – FUPAR gràcies a l’acord de col·laboració entre les dues entitats. Aquest acord ha estat formalitzat pel president de l’entitat, Marc de la Torre, i el Director – Gerent de Fupar, Josep Ribera.

El Centre Ocupacional de Fupar pretén promocionar un estil de vida saludable adequat a les necessitats de suport de les persones i a les condicions socioculturals de l’entorn, i fomenta, sempre que és possible, l’ús dels serveis comunitaris com a estratègia per afavorir la inclusió. Mitjançant l’esport és pretén fomentar i promoure que les persones tinguin un desenvolupament el més normalitzat possible i disposin d’oportunitats per tenir relacions personals i socials significatives.

La vinculació entre FUPAR i el Club de Bàsquet Sant Pere va començar a principis de 2016, i amb la signatura d’aquest acord es formalitza una relació beneficiosa per ambdues entitats per al foment de l’esport i la inclusió social de les persones amb discapacitat a la comunitat.

Nou comentari

Comparteix