MónTerrassa
El CB Sant Pere de Terrassa acollirà els entrenaments de Fupar
  • CA
Foto de família del membres de Fupar amb el CB Sant Pere | CB Sant Pere

!--akiadsense-->

Durant la temporada 2017-2018, el Club de Bàsquet Sant Pere seguirà cedint les seves instal·lacions per les activitats d’entrenament esportiu de la Fundació President Amat Roumens – FUPAR gràcies a l’acord de col·laboració entre les dues entitats. Aquest acord ha estat formalitzat pel president de l’entitat, Marc de la Torre, i el Director – Gerent de Fupar, Josep Ribera.

El Centre Ocupacional de Fupar pretén promocionar un estil de vida saludable adequat a les necessitats de suport de les persones i a les condicions socioculturals de l’entorn, i fomenta, sempre que és possible, l’ús dels serveis comunitaris com a estratègia per afavorir la inclusió. Mitjançant l’esport és pretén fomentar i promoure que les persones tinguin un desenvolupament el més normalitzat possible i disposin d’oportunitats per tenir relacions personals i socials significatives.

La vinculació entre FUPAR i el Club de Bàsquet Sant Pere va començar a principis de 2016, i amb la signatura d’aquest acord es formalitza una relació beneficiosa per ambdues entitats per al foment de l’esport i la inclusió social de les persones amb discapacitat a la comunitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa