MónTerrassa
El CB Sant Pere aportarà 20 equips federats per a la temporada 18-19
  • CA

Aquest cap de setmana el Club de Bàsquet Sant Pere inicia la competició oficial de la Federació Catalana de Bàsquet, a la que el club hi aportarà per la temporada 2018-2019, 20 Equips federats + l’Escola de Bàsquet.

Estan molt satisfets de poder aportar a la competició 4 equips femenins, refermant-se en l’aposta que va fer el club, fa dues temporades, de crear una línia de bàsquet femení i que ja es cobreix amb equips exclusivament femenins des dels 8 als 14 anys.

Així mateix, el club vol destacar l’esforç que ha fet els darrers dos anys, per la millora de la qualitat dels entrenaments i tecnificacions des dels equips amb jugadors més joves i que fa que els equips competeixin cada vegada a més alt Nivell, com el júnior i el Cadet Interterritorials, el cadet especial de 1er any o els equips Mini, Preinfantil i Infantil que competeixen a Nivell A.

Per tal de reforçar l’estructura esportiva, el club comptara amb en Sergi Torras com a Director Esportiu, Txus Pedrazo com a coordinadora de la línia Femenina, Xavi Camacho coordinador de pilota petita i en Pep Aijón serà el responsable de les tecnificacions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa