MónTerrassa
Una Catalunya impulsada per Terrassa, s’imposa als campionats d’Espanya
  • CA

Gran cap de setmana per a les seleccions catalanes d’hoquei, plenes de terrassencs, al Campionat d’Espanya Autonòmiques sub-16. Catalunya es va imposar tant en la categoria femenina com masculina. L’equip dirigit per Sílvia Bonastre va imposar-se a la gran final a la Comunitat de Madrid per 3 a 6, a les instal·lacions de Retamar. Les catalanes van avançar-se al marcador amb un doble avantatge, i malgrat que les madrilenyes van retallar distàncies, una excelsa Marta Alcaraz (del Línia 22) va tornar a ampliar la renda a dos. Quatre anotacions més de les catalanes, contrarestades per Carmona, van definir les guanyadores del trofeu. La medalla de bronze va ser per a la selecció de Cantàbria, que es va imposar per la mínima a Galícia (1-2).

En els premis individuals la terrassenca Marta Alcaraz va alçar els trofeus de Millor Jugadora i Màxima Golejadora, mentre que el de Millor Portera va ser per la gallega Carlota Álvarez.

L‘equip femení va estar format per: Celia Milan, Júlia Amorós, Ariadna Alen i Elsa Piera (Club Egara); Ivet Martí, Monica Hernández, Chia Mora, Mireia Gifra, Clara Pérez i Franca Ferraro (Junior FC); Marta Alcaraz (Línia 22 HC); Núria Giménez, Jordina Gutiérrez i Júlia Viñas (Atlètic Terrassa HC); Marta Armenteras, Marta Comadrán, Cristina Maristany i Andrea Armenteras (RC Polo)

La selecció catalana femenina sub-16, guanyadora del campionat d’Espanya | FCH

dsdsd

Per la seva banda, la selecció masculina, dirigida per Oriol Freixa, va imposar-se a la gran final, celebrada al municipi de Benalmádena, a Euskadi per un contundent 4 a 0. Dos gols, en tan sols dos minuts, un del terrassenc Diego Escola i un d’Albert Serrahima -màxim golejador de la competició- van encarrilar el triomf des de bon inici. Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part. A la represa, Alex Duran i Arnau Masclans van acabar de sentenciar el partit i donar el trofeu als catalans. La tercera posició va ser per a Andalusia que es va vèncer en uns apassionants shoot outs a Astúries (4-4/5-4).

Els premis individuals de la competició van recaure en:

  • Millor Jugador: Ignacio Pujol (Catalunya)
  • Millor Porter: Tomás Arriola (Euskadi)
  • Màxim Golejador: Albert Serrahima (Catalunya)

El combinat masculí va comptar amb Bernat Herrero (FC Barcelona); Alex Olivares (Iluro HC); Matías Barón, Luis Armenteras, Jacobo Arenas i Guillermo Umbert (RC Polo); Alex Duran, Ignacio Pujol, Arnau Masclans, Albert Serrahima i Mario Valles (Junior FC); Biel Calonge i Diego Escolà (CD Terrassa); Ton Morán i Sergi Alegre (Club Egara); Santi Martín, Quim Coral i Ignasi Gómez (Atlètic Terrassa HC). L’staff masculi està format per Oriol Freixa, que és el primer entrenador, Jordi Fitó el segon, Jaume Borràs l’entrenador de porters, Joan Díaz és el cap d’equip i Albert Lis el fisioterapeuta.

La selecció catalana masculina sub-16, guanyadora del campionat d’Espanya | FCH

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa