MónTerrassa
Catalunya, farcida d’egarencs, s’imposa als Campionats d’Espanya sub18
  • CA

Les seleccions catalanes, amb més d’una vintena de jugadors de Terrassa, han revalidat els seus títols de campiones d’Espanya sub18, que han tingut lloc del 29 d’octubre a l’1 de novembre al País Valencià. El combinat femení va superar a la gran final a la selecció de Madrid per 1 a 0, amb gol de Teresa Lima, i suma el seu quart títol d’aquesta competició, mentre que els nois van imposar-se a Euskadi per 3 a 1, amb gols d’Aleix Bozal, Pau Gestí i Nico Laplaza, i s’adjudiquen el sisè títol consecutiu dels campionats autonòmics. Les seleccions que han pres part de la competició han estat: Catalunya, Madrid, Euskai, País Valencià, Cantàbria, Astúries i Andalusia.

El recorregut fins a la victòria per part de la selecció femenina va passar per desfer-se en la fase de lligueta prèvia d’Andalusia (6-0 i 1-0) i Euskadi (1-1). A semifinals es van encarar a Cantàbria amb triomf per 2 a 0. I a la final, a Madrid, amb 1 a 0. El bronze va ser per Euskadi. Cal destacar que a més del títol col·lectiu, Cristina Torres, del Júnior, va ser escollida Millor Portera del Campionat.

Les jugadores que han disputat el trofeu han estat: Mar Solà, Jordina Gibert, Júlia Recasens i Ivet Rodó (Atlètic Terrassa); Lena Alonso i Estel Petchamé (CD Terrassa); Júlia Fernández, Mar Clapés, Marta Mitjavila, Judit Garcia, Natalia Vilanova i Celia Milán (Club Egara); Beth Ballbé, Tere Lima, Paula Navarro, Noa Shristi Ginjaume i Cristina Torres (Junior FC) i Luna Oijevaar ( Real Club de Polo). L’staff l’han format Sílvia Bonastre, com a primera entrenadora, Flavia Rosso, com a segona entrenadora, Ferran Ramal que també ha desenvolupat tasques d’entrenador, Roberto Poppa, fisioterapeuta, i Perla Casey, cap d’equip.

Els jugadors de la selecció catalana d’hoquei han guanyat el Campionat d’Espanya sub18 | FCHockey

Per la seva banda, l’equip masculí va arribar invicte a la final després de superar en les fases prèvies a Andalusia (6-1/4-3) i Cantàbria (10 a 1). A semifinals va derrotar sense problemes Madrid, per 4 a 1. I va arribar a la final sense arronsar-se davant d’Euskadi i imposant-se per 3 a 1. Madrid va aconseguir el bronze. Com en el cas del femení, en masculí també el trofeu individual de Millor Porter va recaure en l’egarenc Jan Capellades (Club Egara) mentre que el jugador de l’Atlètic Terrassa Pau Gestí va apuntar-se el de Màxim Golejador.

Els campions d’aquesta temporada han estat: Pol Bonastre, Pau Gestí, Marc Albericio, Pep Malgosa i Guiu Corominas (Atlètic Terrassa); Bruno Font, Aleix Bozal, Ignasi Vilumara i Santi Pujol (Junior FC); Nico Laplaza i Álvaro Hoogendam (Real Club de Polo); Joan Miró, Jan Ribas i Josep Martín Gutes (CD Terrassa); Arnau Labbe (FC Barcelona); Pere Amat, Jan Capellades i David Rodríguez (Club Egara). Oriol Freixa ha estat el primer entrenador, Albert Lis el segon, Jaume Borràs l’entrenador de porters, Hèctor Martínez, el cap d’equip i Marc Calvo el fisioterapeuta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa