MónTerrassa
Carlos Romero, nou director esportiu de l’Escola Manu Lanzarote
  • CA
Carlos Romero té una llarga trajectòria vinculada al futbol femení | EFML

!--akiadsense-->

L’Escola Manu Lanzarote ha anunciat aquest dijous el fitxatge de Carlos Romero com a nou director esportiu de l’entitat de Terrassa. Ex-coordinador del Sant Gabriel, aquesta temporada també ha estat entrenador del Primer Equip de l’entitat adrianenca.

Romero (1975) ha estat futbolista en diverses entitats com Martinenc o Horta, i va iniciar-se en el futbol femení amb el CE Seagull de Badalona, passant al Sant Gabriel, on ha exercit tasques d’entrenador i també a coordinació, un apartat on ha sumat dues lligues alevins i dos sotcampionats de Catalunya, dues lligues infantils i també els respectius sotscampionats catalans i també una semifinal de Copa Catalunya cadet. Des de les banquetes, també ha aconseguit diversos èxits, com una Lliga infantil i un sotscampionat català, afegint també un sotscampionat de Lliga cadet. Fora de l’àmbit de la FCF, també ha sumat diversos títols en prestigiosos torneigs, com és una Donosti Cup, i torneigs internacionals com la Komm Mit i la Barcelona Girls Cup. La temporada passada va assumir a mig campionat la banqueta del Primer Equip del Sant Gabriel, traient-lo de la zona de descens, i aquesta campanya ha aconseguit situar-lo a la zona mitja de la classificació.

Des de l’EF Manu Lanzarote es considera que Romero aportarà “no sols una enorme motivació per a col·laborar i fer créixer millor l’escola, si no també aportant la seva feina i coneixements per a millorar esportivament a les jugadores que confien en nosaltres per a millorar dia a dia esportivament”.

    Nou comentari

    Comparteix

    Icona de pantalla completa