Carla Domínguez suma un bronze al Campionat del Món Universitari de Cross

Bones sensacions per a l’atleta de Terrassa Carla Domínguez que va sumar una medalla de bronze al Campionat del Món Universitari de Cross. La corredora participava en la competició internacional celebrada aquest dissabte passat a Aveiro. Ho feia formant part del quartet femení, juntament amb Andrea Romero, Elia Saura i Alicia Berzosa. Per tant, era un quartet poderós ja que comptava amb les actuals campiones d’Espanya de campa través sub20 -Domínguez- i sub23, i la tercera i quarta classificades sub23.

Va ser justament la terrassenca qui més bona nota va treure en la cursa dels 10.000 metres, ja que va finalitzar en sisena posició, arribant a disputar la cinquena plaça fins al final. Darrere seu, Romero i Saura van creuar la línia d’arribada en tretzena i catorzena posició; mentre que Berzosa tancava l’equip amb un vintè lloc. En total, van sumar 33 punts i s’enduien el bronze, només per darrere de Gran Bretanya i Alemanya.

L’equip universitari espanyol va endur-se també un altre bronze en la categoria de relleu mixt, mentre que el combinat masculí va finalitzar en quarta posició. A més, tot el grup es va proclamar subcampió del Team Challenge, ja que sumaven els temps (2.38:50) aconseguits en el relleu mixt, els dos primers homes i les dues primeres dones. Només els va superar Gran Bretanya (2:37:16). Va completar el podi Alemanya (2:39:22).

Amb aquests dos bronzes, l’equip universitari suma 23 medalles en les 22 edicions que s’han disputat els Mundials Universitaris de Cross: 11 medalles masculines, 11 femenines i 1 en relleu mixt. Espanya és, darrere Gran Bretanya, el país que més vegades ha pujat al podi de la competició.

Els equips femení i mixt del Campionat del Món Universitari de Cross, amb Carla Dominguez | RFEA