Cara per l’Atlètic Terrassa, creu per l’Egara de DHF i empat pel Terrassa
Victòria importantíssima per a les noies de l’Atlètic Terrassa | ATHC

L’Atlètic Terrassa ha aconseguit una valuosa victòria aquest cap de setmana. Les grogues han guanyat al Pozuelo per 4-2. Les jugadores d’Andreu Enrich han inaugurat el marcador als primers minuts de l’inici del partit quan Fátima Bustos ha marcat un penal. El resultat s’ha mantingut fins el tercer quart quan el combinat madrileny ha igualat el marcador. L’últim període han estat quan les grogues han aconseguit doblegar el rival i al minut 53 i 63 ha marcat Romina Lozzia, posant el marcador 3-1 per les locals, però 1 minut després el Pozuelo ha retallat distàncies: 3-2. Al minut 66 Clara Badia ha fet el definitiu 4-2. L’Atlètic Terrassa es situa en novè lloc amb 7 punts.

El Junior FC ha guanyat aquesta jornada i ho ha fet contra el Club Egara (3-2). Les santcugatenques han fet els tres gols al segon quart, quan Pauline Brugts ha fet dos i Mariona Serrahima ha marcat altre. Al tercer període Hazuki Nagai ha marcat pel conjunt visitant i a l’últim ha arribat el segon gol per les ratllades que ha arribat a la xarxa de l’stick de Carola Salvatella. El Junior FC segueix segon i el Club Egara quart.

El partit entre el líder, Club de Campo, i el CD Terrassa ha acabat amb repartiment de punts i amb el marcador inamovible ja que no ha culminat cap llançament en gol. El CD Terrassa segueix al setè lloc de la classificació.