MónTerrassa
El capità del Sant Andreu, José Antonio Llamas, penja les botes
  • CA

El futbolista de la Unió Esportiva Sant Andreu, el terrassenc José Antonio Llamas, ha anunciat que penja les botes. El capità andreuenc ha decidit no renovar el contracte i posar fi a una llarga i prolífica trajectòria. Vuit temporades i 234 partits defensant la samarreta quadribarrada. Un dels jugadors més veterans de la competició i que ha pogut celebrar títols i també ha tastat el sabor amarg del descens.

Ha estat una decisió meditada i que ha comunicat al club, el qual li ha preparat un acte d’homenatge i perquè pugui acomiadar-se. Llamas va aterrar al Narcís Sala l’estiu del 2014, provinent de la SD Huesca. Durant aquestes vuit temporades, ha viscut el descens a Tercera Divisió, quatre PlayOff d’ascens, el triomf a la Copa Catalunya –segona de la història del Sant Andreu– l’any 2019 i l’eliminatòria de Copa del Rei contra l’Atlètic de Madrid d’aquella mateixa temporada 2018/2019. Tot i ser defensa, també ha pogut fer alguna aportació ofensiva, aconseguint un total de set gols.

Un capità de cap a peus

“Estem molt orgullosos de la trajectòria que José Antonio Llamas ha tingut al nostre club, on sempre tindrà les portes obertes”, han manifestat en un comunicat, en el qual li desitgen molta sort en la nova etapa. El terrassenc ha estat el capità en els dos darrers anys, i ningú dubte que és un dels jugadors més estimats a dins i fora del club, per companys i per aficionats. Per grans i pels petits. Titular indiscutible, fos qui fos l’entrenador, s’ha guanyat el respecte de tothom pel seu compromís i qualitat.

En aquesta última temporada, el capità ha disputat 2.539 minuts de joc, repartits en 27 jornades de lliga, 2 encontres de Copa RFEF i la primera eliminatòria del PlayOff d’ascens a Segona RFEF contra la UE Olot, l’últim rival a qui s’haurà enfrontat. En el seu últim partit al Narcís Sala, contra la UE Figueres, va marcar el gol decisiu que aplanava la classificació del Sant Andreu pel PlayOff davant l’eufòria de 5.000 quadribarrats que van omplir l’estadi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa