El Club Voleibol Terrassa ha viscut un cap de setmana ple de victòries. El senior masculí, el senior femení, el junior masculí, el cadet femení A i el juvenil femení A van guanyar els seus partits amb grans resultats, amb l’excepció del juvenil masculí, que va perdre el partit contra els barcelonins de Jaume Balmes.

Pel que fa el sénior masculí, va derrotar el Voleibol Cabrils B per 3-0 el passat diumenge en un partit de molts errors d’ambdós equips. Tot i així, la balança es va decantar pels terrassencs, que van suar la samarreta fins al final i van aconseguir tres punts molt importants per continuar amb l’objectiu ascens a Primera Catalana. Pel que fa el sénior femení, es van esforçar el màxim en el seu partit contra l’Igualada, que va acabar amb victòria per les terrassenques amb un resultat de 3-1 gràcies a l’alta concentració de les jugadores.

El júnior masculí també s’enfrontava contra l’Igualada, i també va acabar amb victòria pels egarencs amb un resultat de 3-1. Va ser un partit molt intens, ple d’alts i baixos i amb molta tensió, però l’equip va saber respondre amb molta calma i determinació, aconseguint així la victòria.

En quant a les Cadet femení A, s’hi jugaven l’accés a les places d’ascens a 2a catalana. Les jugadores van començar amb mal peu: faltava comunicació entre elles i estaven molt relaxades. Tot i així, van saber remuntar el partit i activar-se, aconseguint una victòria important per 1-3 fora de casa.

Pel que fa al juvenil femení A contra el Santpedor, les noies del CVT es van endur la victòria per 1 a 3. L’equip va sortir molt confiat i no va deixar opcions de guanyar al rival, imposant-se en tots els sets del partit menys en el tercer. Així doncs, l’equip juvenil es manté segon a la classificació.

El juvenil masculí va ser l’únic que va perdre el partit del cap de setmana. L’equip va sortir amb bones sensacions, però no va poder derrotar els barcelonins de Jaume Balmes, que van sortir amb molta força. Tot i perdre el partit, els entrenadors marxaven amb molt bones sensacions i molta millora a l’equip de nova formació.

Nou comentari