Can Salas es vesteix de gala per acollir la Final Four Iberdrola i MGS 2020-21

Aquest cap de setmana, les instal·lacions de l'Atlètic Terrassa seran la seu per decidir els nous campions

La Sala Polivalent de l’Atlètic Terrassa Hoquei Club, ha estat l’escenari de la presentació oficial de la Final Four IBERDROLA i la Final Four MGS 2020-2021. Dos títols que es posaran en joc aquest pròxim cap de setmana i que definiran els nous campions de totes dues competicions. Un acte, presentat per Lorena Tota i que ha comptat amb l’alcalde Jordi Ballart; Santiago Deó, president de la Real Federació Espanyola d’Hoquei; Xavi Adell, president de la Federació Catalana d’Hoquei; i Mireia Galí, representant del club amfitrió.

Galí ha estat la primera a prendre la paraula, excusant la no assistència del seu president; Josep Maria Biosca, per problemes de salut. “És un autèntic honor haver rebut la proposta de tornar a organitzar a les nostres instal·lacions un esdeveniment de tan gran magnitud”, comentava la responsable de la secció d’hoquei de l’entitat catalana. A continuació, Xavi Adell, posava l’accent en la garantia de dur a terme “un torneig de la importància de la Final Four en un club català com és l’Atlètic”.

Santiago Deó ha volgut agraïr “a l’Atlètic; als patrocinadors, institucions i al col·lectiu arbitral, la seba predisposició, davant del que serà segur una grandíssima competició”. Per a tancar, l’alcalde ha destacat “la feina de tots els clubs, de la Federació Catalana i per extensió de la Federació Espanyola, per a haver superat totes les dificultats sorgides per la pandèmia i arribar fins aquí per a poder celebrar aquesta Final Four”. Aquesta cita ha comptat també amb representants de diversos dels clubs, que des d’aquest dissabte, lluitaran per alçar el trofeu sobre el verd del Josep Marqués.

Nou comentari