MónTerrassa
Els cadets del Club Egara i CD Terrassa, campions de Catalunya
  • CA

Magnífic cap de setmana per als cadets del Club Egara i del CD Terrassa en el Campionat de Catalunya Cadets d’Hockey Sala. Per una banda, les noies del Pla del Bonaire es van proclamar campiones del Grup A en derrotar a la gran final a l’Atlètic Terrassa per 0 a 3. Les ratllades s’havien imposat en les semifinals al Júnior per 2 a 5, mentre que les grogues havien arribat després de guanyar al Vallès Esportiu per un contundent 9 a 1. El derbi terrassenc però va acabar sent per a les ratllades. La tercera posició va ser per a les de Sant Cugat que es van imposar al Vallès Esportiu en la lluita per la medalla de bronze al Vallès Esportiu per 3 a 8.

A la final del Grup B, el Club Egara va tornar a ser protagonista. Malauradament, aquest cop, el Junior FC B2 va barrar el pas al títol de campionat, ja que es van imposar per un molt ajustat 3 a 2. El tercer lloc va recaure en el FC Barcelona. Finalment, la pista del Real Club de Polo va acollir també la final del grup C, entre el Catalonia HC i el Junior FC. Altre cop, les de Sant Cugat van endur-se el triomf per 4 a 5. El Club Egara C va fer-se amb el tercer lloc del podi en vèncer el Matadepera’88 blanc, per 2 a 1.

El cadet del CD Terrassa Hockey s’ha proclamat campió de catalunya d’hoquei sala | FCH

En el Campionat de Catalunya cadet d’hockey sala masculí també hi va haver gran representació terrassenca. Destaca especialment, el grup B on el CD Terrassa B va imposar-se a la final a l’ATHC B per 6 a 3, proclamant-se campions. El Club Egara B va quedar en tercera posició en guanyar al Vallès Esportiu per 4 a 3. D’aquesta manera, el grup B va tenir podi totalment terrassenc.

Pel que fa al grup A, el CD Terrassa Hockey li va faltar una mica de sort per poder derrotar en semifinals al Junior FC (3-4). En l’altre partit de passi a la final, el Club Egara va superar el Vallès Esportiu en la ronda de shoot outs (2-2/0-2). A la gran final, els de Sant Cugat van proclamar-se campions en imposar-se per 3 a 4 als ratllats. El tercer lloc va ser pel CD Terrassa, que va superar el Vallès Esportiu per 2 a 6.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa