El cadet del CV Terrassa venç a Manresa i continua invicte
Jugada dels cadets amb el Volei Manresa
Jugada dels cadets amb el Volei Manresa | CV Terrassa

Els cadets del Terrassa continuen imparables aquesta segona fase. Encara invictes, es van presentar el dissabte en el camp del Volei Manresa (0 a 3). Després d’una gran setmana d’entrenament, l’equip va sortir endollat, ordenat i desplegant un joc molt bonic. El primer i segon set van ser indiscutibles, dominant amb un potent servei que no permetia al rival acabar les jugades i amb un absolut control de la pilota.

En el tercer set, l’equip va perdre la concentració fallant molt en la recepció i permetent al Volei Manresa posar-se per davant amb un ampli avantatge. Després d’usar els dos temps morts i algun canvi, l’equip va aconseguir estabilitzar-se i va remuntar el marcador fins a tancar el set amb un 24-26. Cal destacar l’actuació de Ferrán (4) i Carlos (8) per la seva contundència en atac. Amb la victòria es manté l’objectiu de quedar entre els 3 primers classificats d’aquesta segona fase. Pròxim partit serà aquest dissabte al Bonaire a les 18.30 contra Volei Igualada.

Derrota del femení

Per la seva banda, clara derrota a casa del cadet femení davant el CV Cerdanyola per 0 a 3 ( 13-25, 12-25, 9-25). L’equip dirigit per Guil i Villón, amb diverses baixes, no va entrar en cap moment en el partit. Les visitants van dominar de principi a fi el joc, molt més ficades en el partit. Les egarenques no van saber defensar els atacs rivals ni rebre en condicions per realitzar el seu joc en atac. Destacar el debut de Marta Llamas i Abril Cardús, jugadores de l’infantil, amb una notable actuació d’ambdues. El dissabte partit a Granollers davant AEC Vallbona, on l’equip tractarà de tornar al camí del bon joc.