MónTerrassa
El cadet del CV Terrassa planta cara al líder malgrat la derrota
  • CA
Un moment del partit del cadet masculí amb l'Arenys
Un moment del partit del cadet masculí amb l’Arenys | CV Terrassa

!--akiadsense-->

Els cadets de Vicky Cenalmor i Xavi Dobon del CV Terrassa van sortir a totes enfront del primer classificat després de l’aturada nadalenca. La premissa d’aquest partit era treballar els conceptes tàctics introduïts durant la setmana per intentar parar a l’equip contrari, i així va ser.

Els egarencs van posar en grans problemes als d’Arenys que anaven per darrere en el marcador durant gairebé tot el 1r set. Una sèrie de fallades en servei de l’equip de Terrassa va permetre als visitant remuntar el set i finalment tancar-lo. En el segon i tercer set, la jove plantilla va intentar mantenir la tònica del 1r set però l’equip contrari es va reorganitzar i van treure a relluir el seu molt superior joc.

Els de Terrassa van fer una gran feina defensiva (destacable el treball d’Alejandro) i una bona feina en recepció amb Joan i Teddy com a protagonistes. Lamentablement, els egarencs no van ser capaços de tancar els punts cometent molts errors en atac. L’evolució de l’equip és notable, permetent als entrenadors introduir un treball més tàctic que sens dubte els permetrà continuar donant guerra en aquesta segona volta als equips de dalt. El pròxim partit el dissabte 18 de gener en el Pavelló de Bonaire a les 18.30 toca jugar contra el Volei Sant Celoni.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa