MónTerrassa
Bons resultats del planter del CTT Amics Terrassa al campionat estatal a Antequera
  • CA

El Club Tennis Taula Els Amics Terrassa va disputar els campionats d’Espanya a Antequera del 22 de juny a l’1 de juliol. Del 25 al 27 juny va disputar també a la mateixa localitat andalusa el Torneo estatal, competició reservada als classificats al torneig zonal espanyol i que, fruit de la pandèmia, no es va disputar el mes de febrer, com és habitual en cada temporada. En ambdues competicions, el club egarenc va participar en categories juvenil femení, infantil femení, aleví masculí, benjamí masculí i benjamí femení.

La competició del campionat d’Espanya comptava amb 128 participants individuals i 32 equips seleccionats per rànquing; xifres d’inscripció menors que en altres campionats per les restriccions d’aforament generades per la pandèmia. La competició estatal concentrava els 48 millors palistes per categoria. En categoria benjamí masculí, el club terrassenc va excel·lir amb el campionat d’Espanya individual aconseguit per Roc Gibert, guanyant a la final a Oriol Martínez del Valls del Nord – Andorra; el sots-campionat per equips amb l’equip conformat per Roger Quesada i Roc Gibert, els quals van caure a la final contra el Valls del Nord – Andorra – UE Sant Cugat, i la posició del 5è al 8è de Roger Quesada, que va caure a quarts de final contra el seu company Gibert.

En la categoria juvenil femení, va jugar només la competició individual amb Maria Migueles, que va finalitzar quarta de grup a la fase prèvia al quadre final. En la categoria infantil femení, van jugar la competició per equips i individual Ana Barrau i Mar Garcia de Soria. Per equips, al grup prèvia al quadre final, van finalizar terceres. Per inviduals, Ana Barrau va classificar-se per quadre final, perdent a 1/32 contra Maria Berzosa, futura sots-campiona del torneig. Per la seva part, Mar García de Soria també es classifica per la quadre final, caient a 1/64.

Amics vs. Valls del Nord UE Sant Cugat | CTT Amics Terrassa

A la categoria alevina masculina, jugant contra jugadors dos anys més grans, l’equip format per Roger Catalán, Roc Gibert i Roger Quesada, varen quedar segons de la fase de grups i van classificar-ser per al quadre final essent eliminats a 1/16 contra l’Alacant per 3 a 1. Per individuals, Roger Quesada va classificar-ser per al quadre final i arribà a la molt meritòria ronda de 1/32, caient contra el semifinalista Darío Salcedo de Rivas. Roc Gibert va superar la fase de grups i va esser eliminat a la final de la prèvia al quadre final. Roger Catalán va també superar la fase de grups i va ser eliminat a la semifinal dels prèvies. En categoria benjamí femenina, les germanes Anna i Mireia Pagès en categoria invidual van superar la fase de grups en primera posició i varen caure a 1/32 del quadre final. Per equips, van quedar quartes de grup.

Al Torneo estatal, el CTT Els Amics va tornar a destacar en la prova benjamina masculina amb la tercera posició de Roger Quesada i la posición del 5è al 8è de Roc Gibert. Ambdós van ser eliminats per Oriol Martínez del Valls del Nord – Andorra, qui es va proclamar a la final campió del Torneo estatal. El club va comptar amb la participació a Juvenil femení de Maria Migueles, la qual va finalitzar cinquena del grup. En categoria infantil femení, Mar García de Soria finalitzà sisena de grup. En categoria aleví, Roger Catalán finalitzà quart de grup. En categoria benjamí femení, Mireia i Anna Pagès van finalitzar quarta i cinquena de grup respectivament.

Roger Quesada, Tercer Torneig Estatal | CTT Amics Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa