MónTerrassa
Bons resultats del Gimnàstic Terrassa als campionats de Catalunya
  • CA

El darrer cap de setmana s’han celebrat a la ciutat de Salt les fases finals dels campionats de Catalunya de Gimnàstica Artística Femenina de les diferents categories, en les quals el Club Gimnàstic Terrassa hi ha tingut representació amb uns molt bons resultats.

En Via Olímpica el principal èxit l’ha protagonitzat Clara Navarro, primera classificada a la general, i que ha aconseguit medalla en tots els aparells, Or en asimètriques, Plata en salt i terra i bronze en barra.

La seva companya Claudia Villalba ha estat 4ª a la general i ha aconseguit l’Or en barra i el bronze en terra. Mentre que en el mateix nivell, Carla Martin ha estat 8ª a la general i Tara Mancebón ha estat 10ª. Marta Sànchez, en nivell 10, amb una actuació irregular doncs encara no assolit prou ritme de competició, ha aconseguit l’or en salt i la plata en terra, i ha finalitzat 6ª en la general. També en Via Olímpica Nivell 5, Paula Flores ha estat 13ª a la general i Iris Espigares 15ª. I en nivell 6 Mariona Fu Sacristán ha finalitzat 17ª.

En Base, nivell 3 petites ha destacat l’actuació d’Uma Utiel, que ha aconseguit la medalla de bronze en salt, i ha finalitzat 10ª a la general, mentre que Alma Freixes ha conclòs en 13ª posició. En Edat Escolar, ha destacat per sobre de tot l’actuació de Saule Cayuela, en nivell D4, que ha aconseguit la primera posició general i l’or en asimètriques, barra i terra.

La seva companya Lidia Marrufo ha finalitzat 13. I en nivell C4, Maria Melgarejo ha finalitzat 3ª a la general, i ha aconseguit plata en terra i bronze en barra, mentre que Liana Pinto s’ha penjat dos ors, en asimètriques i terra, finalitzant 6ª a la general. En el mateix nivell Nora Fernàndez ha finalitzat 13ª a la general. Finalment en Promogym, la única classificada per la final, Africa Valiente en P2A, ha finalitzat 11ª en la classificació general Un cop celebrades les fases finals, a mitjans de juny es celebrarà el campionat de Catalunya, al qual es classifiquen les 10 millors gimnastes de cada categoria i nivell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa